Välkommen till din nya favoritblogg!

BBCmamma – Casall – Faq

Vet du inte vad du ska ge din syster – eller vet inte din mamma och pappa vad de ska ge dig? Våndas din sambo eller man kring den perfekta julklappen, som både är en upplevelse, något du förtjänar och har guldkant? Search no more! Bblogger boot camp mamma är ett event för dig som är – eller snart blir – mamma. Det spelar ingen roll om du nyss blev gravid, eller om du har större barn – under dagen finns det något som passar alla mammor!

BBCmamma

Vi har samlat Sveriges ”kvinnokroppsträningsexperter” för en fokusdag där alla deltagare kommer gå från dagen stärkta och väl rustade för att bygga sig en starkare kropp och ha ett grymt mindset. Alla deltagare får utöver massor av ny kunskap och härliga träningspass och glada highfives också nytillskott till sin träningsgarderob från fina sponsorn Casall. Både sculpture tights och tröja, till värde av anmälningsavgiften!

Sculpture_69_logo_original

Vi har begränsat antal biljetter, och de har bokats upp hårt de senaste dagarna. Här ser du till att du – din syster eller någon annan härlig mamma/mamma-to-be får en plats på BBCmamma den 1 mars.

Vanliga frågor:

Får bebisar vara med? Nej – inte på passen, men vi har långa pauser anpassade för amning.

Fungerar det om jag är gravid/höggravid: Ja, absolut. Övningar kan anpassas. Om du är höggravid kanske du inte kan göra exakt allt, men du kan delta och ta in all kunskap att nyttja efter bebisen kommit. Det kommer en tid efter bebismage. Promise!

Men alltså…mina barn är ganska gamla nu…? – So what!? Din kropp kanske just behöver stärkas inifrån och ut, på rätt sätt om du varit lite slarvig här. Intresse och nyfikenhet räcker.

Och jag har inte ens barn?!:  Du kanske planerar att få? Eller tränar personer som är gravida eller mammor. Tro mig, kunskapen är värdefull för framtiden.

Sculpture_tee_14247-901

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!