Välkommen till din nya favoritblogg!

Crossfit med Reebok

Som jag berättat samlade Blogger Boot Camp ett gäng träningssugna för att träna och få crossfit-introduktion av Reebok.  Jag älskar högintensiv träning. Jag älskar att bli helt slut och att låta kroppen jobba i korrekta hela rörelseomfång. Och jag gillar verkligen det faktum att Jenny Jakobsen är ett proffs och att Reebok gjorde passet till ett helt Kinderägg med överraskning, lek och (nåja inte choklad) men energi efter passets slut.

 

Jenny Jackobsen gav oss ett överraskningspass med: 10 min AMRAP (as many rounds as possible) med 7 reps ground to overhead med viktplatta (som ett marklyft till ryck som avslutas med raka armar över huvudet) + 10 reps lateral Burpees över viktplattan (burpee, hopp åt sidan, burpee). Sedan en ”chipper” (övning följt av nästa övning följt av nästa osv) med sprint, utfall, armhävningar, benböj, sit-ups x2 som avslutades med sprint.

Allt inleddes med teknikgenomgång och jag kände att jag hade nytta av att verkligen tänka teknik i benböj. Den finns där, tekniken, men jag erkänner att jag slarvar ibland. Det ska bli bättring. Tips: Låt knäna peka lite utåt, spänn till i magen och var noga med att du sätter dig bakåt/nedåt. Upp med bröstet.

Innan passet kittade Reebok upp oss med höstens/vinterns kommande stora trend. Melerade tyger kommer stort. Sköna tyger och fina färger!

Mela och jag har konstaterad träningsvärk all over the place idag. Tessan fotade eftersom det inte riktigt fungerar med så långt gången gravidmage.

Hela fina gänget! Stort tack för att ni kom och ville vara med. Till alla som var förkylda – det stora BBC kommer sen, där lägger vi allt vårt krut, gör det du med!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!