Välkommen till din nya favoritblogg!

En motivation utan nummerlapp

En tanke jag också tänker, som en förlängning kring det jag skrev om i torsdags gällande lopphysterin är vart alla som inte vill mäta sig får plats. Om du inte vill springa i gemensam startgrupp till målsnöre. Om du trivs bättre utan nummerlapp. Om du älskar att träna och verkligen vill utveckla både kondition och styrka, men att förflytta dig från A till B inte lockar. Vart tar du vägen då, och var kan du fira, motivera och boosta dig?

image

Jag säger kom till Trollhättan. Åk på träningseventet Träningsmagi. 26 september skapar vi ett sådant där tillfälle att ta tillvara på. Både en upplevelse att träna inför som en upplevelse att hämta energi ur. Klart att alla loppälskare också kan vara träningseventsdeltagare. Vi exkluderar ingen, välkomnar alla.

Vad är egentligen ett träningsevent eller träningskonvent? (Om inte alldeles,  alldeles underbart?)

image

På Träningsmagi är det 33 valbara schemalagda träningklasser och föreläsningar. En chans att testa helt nya gruppträningskoncept för riktigt proffsiga, etablerade och duktiga instruktörer (och några rising stars). Det är ögonglitter och highfives.  Det är ”jag orkar kanske inte mer – jaha jag orkade allt!”. Det är inlärning och utmaning. Det är inspiration och om du vill, akrobatik eller guidad meditation eller kanske ett vassare löpsteg.

Det finns mer att uppleva än startlinje och målbåge. Testa en magisk träningsupplevelse den 26 september. Simsalabim!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!