Välkommen till din nya favoritblogg!

Move & improve på Blogger Boot Camp

Jag har alldeles glömt att berätta att jag faktiskt ska hålla en klass på årets Blogger Boot Camp! Det var egentligen inte menat så, jag brukar liksom ha fullt upp ändå den där dagen, yra omkring och kramas, skratta, presentera en och annan partner (alltså våra partners till i år, så himla, himla bra, jag måste skriva mer om allt det härliga som händer i partnerväg på BBC!), bära grejer och ha det allmänt härligt så som man har det när man är arrangör och alla har kul. Nåväl. Sen föll det sig så att Antonia var tvungen att boka av och vips så fick jag instruera ändå!

sofiarunhappy-09148

Av respekt till de som hade valt Antonias klass kommer jag behålla hennes tänkta klassupplägg för klassen Move and improve, och beskrivning, som låter såhär:

”Välkommen på ett supersvettigt Tabatapass! Vi kommer att blanda styrka med flås och pressa upp pulsen till max under tiden vi jobbar, med målet att trötta ut kroppen ordentligt.”

Idag har jag skapat spellistan till passet – viktigt med musiken – och börjat slipa på upplägget. Personligen tycker jag att ”raka tabator” dvs med samma övning genom alla åtta intervallerna blir ganska långtråkigt i gruppträningsform, det är ju trots allt 4 minuter av samma sak (inklusive vila), så jag gör dubbelövningar och tänker också att vi ska jobba lite i par eftersom det är kul och energigivande.

Min klass startar kl 14 och vill man inte träna med mig kan man lära sig allt om att stå på händer med Sara Wiss eller träna utomhus ”get out to work out” med Milla och Anna. För hela Blogger Boot Camps schema, se här! Tänk va, vilken lineup, du borde komma!

blogger boot camp 2016

dagoutfitbbc

För två år sedan var jag höggravid på Blogger Boot Camp. Tiden flyger! Nästa år är det tioårsjubileum och oj, oj, oj – DÅ!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!