Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningsmagi 1 oktober – en härlig hösthappening!

Med två veckor kvar till midsommar tycker ni kanske att jag är knasig som vill lyfta hösten. Men det vill jag! I samarbete med mig själv gör jag nu reklam för träningseventet Träningsmagi som går den 1:a oktober i den ljuvliga pärlan till stad som heter Trollhättan (om du brukar muttra ” varför sker allt roligt i Stockholm!” så är det här din chans). Förra året gjordes eventet första gången och vi fick en härlig träningsdag fylld av energi, ny kunskap, inspiration och glädje. En träningsdag att minnas och hämta kraft ifrån. Eftersom eventet blev lyckat kör vi mer magi.

bannerwebb

I år bjuder vi in till Träningsmagi den 1:a oktober (lördag) på stora superträningsanläggningen Arena Älvhögsborg. Schemat är fyllt med aktiviteter:

Tabatapass, Crossfit, Obstacle course training, handstandklass, 3D träning, brottarfys, kettlebellpass, MammaMageträning, Crawl för nybörjare, workshop i andningsterapi, spänstpass, flera yogaklasser, skidåkarfys, tauff, och såklart dansklasser! I föreläsningssalen har vi kostföreläsning med inriktning att göra en hållbar livsstilsförändring, om målsättningsstrategier, om att bli en grym gruppträningsinstruktör, om vinsten med rörelseträning. 

Bilder från förra året:

träningsmagi2015-122

träningsmagi2015-128

träningsmagi2015-117

träningsmagi2015-90

träningsmagi2015-109

träningsmagi2015-112

träningsmagi2015-60

träningsmagi2015-48
träningsmagi2015-10 träningsmagi2015-1

En biljett till höstens magiska träningshappening blir din för 995 kr. Du väljer själv ditt schema (vissa klasser är snart fulla så skynda dig på att boka din biljett om du vill köra tabata och crossfit) och jag har såklart fixat ett juste boendealternativ så att du kan bo i del i dubbelrum och gå på Träningsmagi för totalt 1500 kr.

Träningsmagi är eventet som fokuserar på din träningsglädje. Om du tränar ett par gånger i veckan så fixar du lätt ett träningsevent. Att ha ett träningsevent som inspiration och som mål fungerar lika bra som att ha ett lopp att träna till, bara med skillnaden att på eventet får du ingen sluttid – bara härliga upplevelser, nya övningar, ny kunskap och kanske en och annan ny kompis! Vi fokuserar mer på din upplevelse än på din prestation.

Usama Aziz, Madelinn Fernandez, Jessica Clarén, Sofia Bursjöö, Michael Hansson Sjöö, Staffan Perman, Betty Wassenius, Madeleine Rybäck, Hanna Lundh, Charlotte Carlén, Veronica Jäderlund, Sara Wiss, Martin Wassenius, Lisa Joulin, Antonia Eriksson, Trollhättans Simsällskap, Erik Strängfors, Annika Malm ger dig kraften!

Så fyll i anmälan, ta med dig träningskompisarna, fyll en bil eller boka tågbiljetter och kom och träna magiskt skimrande fint med mig och mitt crew!

TILL EVENTSIDAN!

jag-ar-anmaldmagi16

Det är jag som arrangerar Träningsmagi i mitt bolag, jag gör alltså reklam för detta event i mina kanaler och hoppas att vi ses!

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!