Välkommen till din nya favoritblogg!

Yoga bliss

Sugen på en massa yoga att kickstarta hösten med? Kom till Träningsmagi 2015, träningseventet i Trollhättan den 26 september. Om du är sugen på mycket yogainspiration kan du plocka ihop en dag med massor av yoga. Är du mer för supermix har vi nästan lite för mycket härligt att välja på med sex stycken pågående aktiviteter samtidigt. Det blir en himla massa träningsmagi det!

Träningsmagi med sponsorer till träningsevent.se Exempel på en yogatät dag:

09-9.45: Morning yoga bliss. Väck kroppen med ett lugnt men kraftfullt flöde med bliss som intention. Låt nyfikenheten leda dig att utforska dig själv – din kropp, ditt andetag och ditt sinne – och förbereda dig för dagen. En yogaklass där alla kan vara med!  Veronica Jäderlund instruerar.

10 – 11: Acro yoga. Välkommen att testa ett utmanande, kommunikationsstärkande, balanserande och urkul yogapass i samarbetets tecken! Lisa Holmgren guidar.

11.15 – 12.15: Mindset meditation bygger på den nya trenden av klasser med guidad meditation. Här får du vägledning att dämpa stress, uppnå medveten närvaro och även redskap att frigöra negativa tankar och programmera sunda och välgörande tankar. Andningsteknik, rogivande yogapositioner och självmassage utgör grunden för detta koncept, även kallat Anelow. Annette Lefterow instruerar.

13.30 – 14.30: Yogalates. Yogalates förenar det bästa av två världar, yoga och pilates. Dynamisk yoga i kombination med effektiv pilates utgör grunden i detta pass som bygger styrka, balans och smidighet i kropp, tanke och själ. Prova yogalates sol- och månhälsningar, ayurvediska rörelsemönster och dämpa stress med meditativ andning. Yogalates ger dig den träning som du behöver. Inom Yogalates-konceptet finns även träningspass med träningsring, balansboll, gummiband och en hammock i luften. Annette Lefterow

… och härefter kanske du är sugen på lite utomhusträning eller att testa ett helt nytt hiphop-koncept, vattenträna eller köra en cykelklass om du inte vill köra yinyoga och klassen work, play, yoga förstås!?

arena blandat2 namnlöst-6 - kopia plats

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!