Välkommen till din nya favoritblogg!

Varvsudden

Några korta minuters promenad hemifrån mig ligger Varvsudden. Varvsudden är en liten holme där det finns en undangömd badbrygga, en minipyttestrandremsa, en grillplats och en fin liten gräsplätt. Här har vi som bor uppe på kullen bakom segelbåten längst till höger i bild en fin plats att gå till om badplatsen ni ser svämmar över av människor. Det ser långt ut mellan stranden och där jag sitter ute på udden på bilden, men är i själva verket ganska nära.

runners stretch-3

Hit, till Varvsudden, gick jag igår för att få några minuter för mig själv och för att filma lite rörlighetsövningar eftersom jag vet att det finns en stor efterfrågan på det. Fåglarna skränade och vattnet kluckade och det var sådär eftermiddagsvarmt och helhärligt. Efter några minuter helt i lugn satte jag igång och jag slogs av tanken hur självmedveten jag blev när jag filmade mina rörelser, även om jag inte pratade och instruerade dem samtidigt utan bara ville hitta ett dynamiskt flow. Jag tror att lösningen, precis som med allt, att utsätta sig för det oftare och mer. Även om jag vet att ni liksom är världens härligaste och inte skulle döma mig så vill jag ge er det allra bästa jag kan. Ni förtjänar verkligen det, så jag ska se till att nöta in de här rörelserna igen och igen och filma dem tills jag känner att de rinner som vatten även med video till.

Gårdagens träning blev således rörlighetsfokuserat och ikväll ska jag cykla tempo igen, precis som jag gjorde förra veckan. De här kvällarna och eftermiddagarna med försommarvärme är ljuvliga och värda att ta vara på, oavsett om man har en Varvsudde att gå till eller ej.

runners stretch-2

runners stretch-1

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!