Välkommen till din nya favoritblogg!

Semesterplaner och träningen

Sommaren står för dörren och likt de rutinmänniskor vi är börjar vi nu förhöra varandra om semesterplaner. Vad ska du förresten göra på din semester? Det är så olika hur vi tänker på och förhåller oss till semester. Vissa släpper liksom allt när det är semesterveckor, det ska ske så lite som möjligt, för att först då är det ledigt. Andras semesterplaner är fullspäckade med äventyr, upplevelser, resor och happenings. Ibland kan man känna sig lite vilsen mitt i det där. Semester, med nya krav på borde och ska, eller?

Semester: Ja nu har jag tid att träna så mycket som jag vill! Semester: Ingen träning på semestern, det är ju semester! Så olika kan det vara inom samma familj, så olika tolkning av vad semester innebär och vad som ryms inom ordet.

Hör du till dem som gärna vill träna mycket under sommarveckorna, eftersom det finns mer tid, det är ljust och varmt och skönt och det kanske finns fler tillfällen än vanligt, men att du brukar begränsa denna lust för att anpassa dig till andra?  Fundera på det ett par varv, och fundera på om du vill att det ska bli likadant i sommar. Att ha ömsesidig respekt för varandras önskemål och låta det vara så att vi mår bra av olika saker och väljer att lägga upp vår sommar olika är en nyckel. Visa hänsyn och respekt, men ta ingen skit för att du vill planera in träning i ditt schema om någon annan vill planera in vila i sitt när ni semestrar tillsammans.

Det är inte ditt fel om någon annan känner sig mindre för att den inte väljer det du väljer. Det är lika mycket du som ansvarar för hur du reagerar på andras val och sätt att vara.

traningsresathailand-54

wpid-photogrid_1406018427323.jpg

traningsresathailand-37

coreövning löpare

åreextremechallenge2015-2

Löpare solnedgång

thailandsresan dag 1-8

thailand

trollskogen öland bilder

trollskogen öland bilder-6
Min sommarsemester spenderas i Sverige. På berg och i dalar, i skärgård och i skog, i bullerbyidyll och gärna lite citypuls. Jag kommer välja till träning och bygga mycket grund i sommar. Tung styrketräning och roligt konditionsbygge mot snabbhet. Framförallt ska jag njuta av att jag kommer kunna träna friare i år än på flera somrar. Ingen liten bebis att ta hand om, ingen kropp i rehab. Så ser mina sommarplaner ut.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!