Välkommen till din nya favoritblogg!

Friskis och svettis nyheter 2016

Nu börjar de dyka upp, nyheterna för gruppträning 2016. Friskis och Svettis skickade i morse ut pressmeddelande om deras nya koncept. Jag tänker att det här alltid är intressant kunskap så jag ville dela med mig av det till er!

Friskis och Svettis har kikat på trenden och sett att motionsloppen i Sverige ökar lavinartat. Många tränar med ett lopp som årets primära träningsmål, det har Friskis anpassat sig kring och lanserar ett träningspass för cyklister.  Giro 4, som passet heter, är framtaget tillsammans med elitcyklisten och tränaren Mattias Reck. För löpare blir det försäsongspasset Cirkelfys för löpare. Den som vill utmana sin kapacitet och träna högintensivt kan 2016 välja HIT 35 Team.  En annan variant inom konditionsträning är  Indoor Walking – Norska intervaller.

friskis och svettis nyheter

Friskis och svettis bjuder också på sann gympa till musik i klassisk anda där musiken får ta större plats och nyheter inom yoga är klassen Mind, meditativ yoga med inspiration från mindfulness.

Som helhet tippar jag att Friskis och Svettis nyheter kommer att bli populära bland deras medlemmar och kanske locka in en och annan ny medlem. De är inte ensamma om att följa de här trenderna. Medley har och kommer utöka sin ”klassikerträning” och Sats fortsätter jobba med löpning som gruppträningsform och kommer addera onlinetjänster. Nordic Wellness pumpar på med sitt sedvanliga Les Mills-program, men tar in wattbikes och har sedan en tid Skidome i Göteborg.

Friskis och svettis nyheter gruppträning 2016

EDM
Ett svettigt danspass och en härlig träningsfest

Replay 78-98
En jympahyllning till musiken

Cirkelfys för löpare
Försäsongs- och kompletteringträning för löpare

HIT 35 
Högintensiv träning med teamkänsla för dig som vill maxa

Mind
Lugn, meditativ yoga med inspiration från mindfulness

Giro 4
Försäsongspass i fyra delar för cyklister

Spurt
Det bästa från spinningens distans- och intervallpass

Norska intervaller (Indoor walking)
En träningsutmaning på crosstrainer i grupp, Indoor walking, utöver det vanliga

Flow (Indoor walking)
Ett distanspass på crosstrainer i grupp, Indoor walking, med flyt och fokus

Roliga nyheter det här, tycker jag. Vad tycker du?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!