Välkommen till din nya favoritblogg!

Giveaway: Tre veckors fri onlineträning på SATS

Everydaystories partner promotion

Jag ser fram emot en fin sommar med mycket träning. Fyra veckors semester har jag i kalendern, hur många har du och vem ska du träna med? Hos mig blir det varierat. Jag ska träna andra, andra ska träna mig, framförallt det gänget som har spelat in SATS onlinevideos ska bli mina coacher.

Phase-One_Commerce-House_029

sommar15-08485

En fantastisk grej med smartphones, plattor och smarta tv:apparater med appar i är att träning finns däri, i digital form. I normalfallet behöver man ett abbonnemang eller kanske en köpeapp. I samarbete med SATS ger jag alla mina läsare upp till tre veckors fri onlineträning i sommar. No strings attatched. Det är ett unikt erbjudande för mina läsare. Dra igång det med denna länk idag och du har tre veckors fri onlineträning att utföra varhelst du befinner dig! (tre veckor räknas från idag så häng med direkt om du vill ha tre fulla veckors fri träning)

Phase-One_Apartment_217

Här är mina fem absoluta favoritpass av alla de som finns tillgängliga:

Yoga for athletes: En yogaklass som passar mig som hand i handske, perfekt komplementträning till den powerträning och uthållighetsträning jag också kommer fokusera på under semestern. Med yoga for athletes avslutar jag många av mina löppass eller cykelturer.

Prformance mobility: Jag jobbar mycket med min rörlighet nu. Vissa dagar frustrerande, men mestadels skönt utmanande, och det händer grejer!

Family fun online: Mina barn är helt hemma med att mamma är stark (starkast i världen) och de vill gärna hänga på och träna. Utifrån det här passet freestylar vi vilt och får till massor med skratt och rörelse. Som det ska vara.

benpass-09008

AMP online: Bara för att jag är klar med min PT-utbildning där jag haft Linus Johansson och Erik Börjesson som lärare är jag förstås inte fullärd. Jag inspireras till mer rörelser via deras koncept AMP, här i onlineform.

Yin yoga: Gryning eller sen kväll, bara jag är vaken. Yogamattan rullas ut på bryggan eller vid strandkanten, det är jag – naturen – min andning och det lugnet jag får i kroppen av yin. Som meditation, med bitvis rörelse. Älskart!

Phase-One_Ocean-Yoga_114

skoförvaring-5

Låt oss hoppas att sommaren kommer vara varm, insjöar och hav ljumna och att solen kommer att stråla. Att flytta ut gymet till naturen har aldrig varit så lätt som nu.

Ja tack – tre veckors fri onlineträning hos SATS! (klick!)

Update 18.26: tekniskt fel hos Sats under dagen, nu fungerar allt som det ska och det är bara att träna loss!

Inlägg och upp till tre veckors fri träning till er i samarbete med SATS

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!