Välkommen till din nya favoritblogg!

Höstens träningsplanering

Idag sattes höstens grundträningsschema. Jag har som övergripande målsättning att känna mig stark, i balans och ha bra ork för alla påhitt vardagen och jobbet bjuder på.Det ligger och gror en tanke om ett spännande träningsprojekt som det kommer krävas specifik träning för, vilket jag får återkomma till om det sätts i rullning. träningsplanering

Grundträningen för vardagen och för vardagsatletisismen, den ska se ut som följer:

Måndag: Intensivt pass av crossfitkaraktär

Onsdag: Löpning

Torsdag: Intensivt pass av crossfitkaraktär

Fredag:  yoga (varannan vecka som minimum, gärna varje!)

Samtliga pass sker på lunchtid, för i duobolaget Lithman & Bursjöö har vi 1,5 timmas lunch de dagar en tränar på lunchen. Gäller alla anställda. Alltid.

orangea skor

Jag kommer härutöver springa någon gång på helgen när andan faller på, cykla till/från jobbet någon eller några gånger per vecka och kunna cykla mtb hemmavid om möjlighet ges. Det känns som en bra plan som jag långsiktigt kommer tycka är både rolig och utmanande och som jag kan addera till eller grenspecificera utifrån om något specifikt mål sätts. Utifrån denna träning kommer jag också kunna punktbestämma delmål om ”klara x pullups” eller ”kilometerintervaller på xx/min”.

Det känns jättebra med en grundträningsplanering att hålla fast vid och utgå ifrån, innehållandes precis det jag både älskar att träna och det som jag behöver för att må bra!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!