Välkommen till din nya favoritblogg!

Mer tid för träning i 7 snabba punkter

Ibland bara hopar den ihop sig, vardagen. Hur får jag tid för träning i mitt hektiska liv, det är en vanlig fråga jag får. Korta svaret är prioritering, men hur ser prioritering ut? Det är olika för alla, och mer träningstid innebär mindre av något annat. Vad vill och kan du vara utan till förmån för träningen? Hur ”besvärligt” eller enkelt är det att få till träningen som du väljer och lever nu? Sju snabba tips följer, de funkar för mig!

1) Transportträna. Cykelpendling, transportlöpning behöver inte bara vara en aktivitet till eller från jobbet. Tänk nytt!

2) Ha alltid en träningsväska packad på kontoret, lunchträning är ett härligt avbrott som ökar produktiviteten.

3) Utomhus är bäst! Ta på träningskläder och gå ut med barnen. I närmsta skogsdunge kan de hitta på nya lekar med sin fantasi och du kan köra ett cirkellträningspass eller dra igång några tabator.

craft chariot

utflykt

middag 5 min

4) Boka träningsdate med din partner, eller kompis. Ni kan lika gärna röra på er när ni ses, som att sitta still.

5) Du är en sådan som går i trappor, det gör skillnad i det långa loppet.

6) Planera in långpass på helger.

7) Middagar, laga för två åt gången och vips har du varannan kväll ledig för 40 minuter träning, då du annars lagade mat.

promenadträning övning för ökad rölighet i bröstrygg casall träningsapp

Ps. Att titta mindre på tv, eller att titta på tv i mobilen när du transporteras via buss/tåg är en bra grej att frigöra kvällsträningstid på!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!