Välkommen till din nya favoritblogg!

Mot målen

Jag ser 2015 där borta vid horisonten. Under hösten ska jag lägga grundplåten för ett härligt träningsår. Ett år då jag tar mig mot tider snabbare än förut, på löparben och cykelben. Nya kunskaper jag idag inte har gällande fjällorientering. Starkare rygg och fler olympiska lyft.

Tänk att åter köra cykelvasan så snabbt jag kan. Tänk att åter persa på millopp och femmor. Tänk att multisporttävla och ge allt med en kompis bredvid. TACK alla kompisar i flödet för att ni inspirerar mig, gör grymma resultat och väcker min lust att vara med där framme vid gränsen av förmågan. Eller förbi den.

mål i sikte

Shoutouts till Helena och Elmina – två supersnabba brudar jag inspireras massor av just nu!

Tips kring målsättning: Sätt bara mål som du verkligen verkligen vill nå, som du har klara ”varför” till. Engagera fler kroppsdelar och sinnesstämningar i målbilderna, hur känns det i kroppen när man klarat av sitt mål?! Tänk i termer om godkänt/överleverans/barriärbrytande mål eller brons/silver/guld för att skapa möjligheter att lyckas. Vad behöver du göra idag, i nästa vecka, nästa månad för att nå ditt mål längre fram? Vad vinner du på att följa planen längs vägen?! Var juste mot dig själv – rättvis men hård, och belöna dina framsteg!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!