Välkommen till din nya favoritblogg!

Helgtid

Prinsen frågade mig igår på vår promenad: är det höst nu? Svaret tog emot. Inte riktigt höst väl? Förhöst. Inte direkt sensommar. Att komma ut en sväng gemensamt efter middagen. Gå eller cykla en runda. Tanka tillsammanstid för familjen när vi varit på varsitt håll innan vi ringer och säger att vi kommer till helgen.

Det är drömmar och svärta nu. Död och fullt med liv i kombination. Hur förhåller man sig till det oundvikliga när det är nära men inte dags att säga farväl. Hur ska man ens klara att göra det, när tanken på är övermäktig?
image

Vi går en runda. Vi cyklar en sväng. I förhöstens klara luft som en frisk fläkt. Små barns bubblande och sjudande liv. Årsdag av kärlek att fira och fingrar som flätas. Vi tar paus från döden. Kastar oss in i mått på våningssängar och gardinfärger. Vi samlar oss och skapar kraft när helgen kommer.

Sensommarslut och kyla i luften. Död och dröm. Inte nu, inte ännu. Rörelsens renande kraft. Tillsammanstid som lindrar men inte hjälper. Tystnad i bilen, och frågan: vad tror du om ljusgråa gardiner?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!