Välkommen till din nya favoritblogg!

Vasa CrossFit

Vasa CrossFit är den lilla Crossfitboxen på det stora rymliga gymet Planet Fitness som ligger i Vasastans norra ände, vid Norrtull. Här huserar sedan ett år tillbaka erfarna head coach Patric Westerlund och hans coacher och de har skapat en box där alla trivs. Med två schemalagda pass varje vardag på både lunch och kväll, många varianter på inriktning och med humana priser är detta en Crossfitbox väl värd att kolla in! Vasa Crossfits pass har olika inriktning för att du ska kunna välja om du vill köra mer åt styrkehållet eller om du vill ha mer åt kondition och uthållighetshållet. Passinriktningar:

  • Power/Strength = Styrka
  • Metabollic/Conditioning = Högintensiv styrka och kondition
  • Endurance/Recovery = Kondition och återhämtning
  • Teckenspråk-CrossFit = Crossfit med coaching även på teckenspråk
  • Purmotion/Kettlebell = Funktionell träning med fokus på rotation, balansmoment och Kettlebells

Årskort för 795 kr per månad (är du student betalar du 495), månadskort för 895 kr per månad och tillgång till gymet även utanför schemalagda pass. På Planet Fitness är det sällan trångt eftersom det stora gymet (3000 kvm med relaxavdelning, pool etc) sväljer mycket folk, något som jag alltid uppskattade under de dryga fyra år jag tränade på gymet. Omklädningsrummen är härligt fräscha, det finns café i samma lokal och det skapas ofta medlemshappenings i form av workshops.

VASACROSSFIT

crossfit - kopia - kopia

CROSSFITEVENT MARKLYFT

gocrossfitgänget

gummiband pullups

kneestoelbow

svettbw

Vasa CrossFit har 5 stycken coacher som brinner för CrossFit. Hos Vasa blir du inte  ”kund eller medlem”, utan filosofin är att coacherna ser passdeltagarna som atleter som kommer till boxen för att kämpa, tävla, svettas, utvecklas och ha roligt.

Är du sugen på att testa på CrossFit och bli en del av gemenskapen på Vasa CrossFit? Tveka inte på att kontakta dem för att komma och prova på. Här hade jag haft medlemsskapm om vi inte flyttat från Vasastan, det är en sak som är säker! Bilderna knäppte jag under det Crossfitevent som vi på träningsevent anordnade i samarbete med Vasa CrossFit, en väldigt härlig dag i januari!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!