Välkommen till din nya favoritblogg!

Vilsen på cykel

Igår var jag på ett träningspass med tillhörande test av ny sportbh från Casall. Eller snarare tvärt om,  ett test av sportbh med tillhörande träningspass. Som det kom sig blev jag vilsen på cykel. 

Platsen; Urban Ride Odenplan.Trendigt, svartvitt, coolt och urbant. En supersnygg studio där man tränar spinning med lite extra allt. Högintensiv cardio plus hantlar. Jag har förstått att många verkligen gillar det och jag är glad för alla som hittar träningsformer som får dem att svettas. Whatever floats your boat!  
Jag blev svettig, men kommer inte återvända. Det var något med hastigheten,  avsaknaden av syfte och inga levererade varför som gjorde mig tom. Jag kan känna mig för jäkla tråkig på det sättet. Släpp loss och cykla vrålsbabbt bara, i takt med musiken! Så säger jag till mig själv, men det går och gick tydligen inte. Kan ni känna så ibland i situationer? Här är jag mitt i något som många gillar men jag verkar inte fatta grejen?

Malin var peppig på cykeln bredvid mig, kul att ses!
Att testa ny sportbh var kul! (Den heter confidence och har en smart dragkedja för hjälp att komma i och ur). Att se ny träningsstudio var kul! Att träffa fellow  branschkollegor var kul. Armhävningar och crunches gör jag hellre på golvet, där jag kan skapa rätt anspänning i kroppen. Cyklar gör jag gärna, med min pulskurva kopplad mot passets syfte eller en känsla jag söker. Jag är rädd om mina varför. Kanske för mycket, men jag är jag och kan inte vara någon annan. 

Med detta sagt är det inte så att DU inte skulle gilla det. Din båt kanske flyger fram till Urban ride. Det vore grymt. Känslan av att ha hittat träning man älskar, som får oss att göra istället för att låta bli är enormt värdefull! 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!