Välkommen till din nya favoritblogg!

Datorcrasch och gofika

Min dator har craschat. Ni vet, sådär så att den har blivit skickad över Europa till internationell support. Jag tror att jag för en gångs skull hann rädda undan och spara över allt av vikt till externa hårdiskar, men ändå. Det var inte riktigt såhär jag såg mitt arbete i december skulle vara. Utan mina vanliga program, utan min vanliga väg att jobba. Jag som hade tänkt att december skulle bli extra bra! Nu är det att härda ut och hanka sig fram som gäller, i väntan på ny dom och eventuellt sedan ett nyinköp av dator. Som tur är har jag garantitid kvar på den förra. Men ändå, datorcrasch, så ovärt.

lussebullar

Något som är riktigt värt är att baka lussebullar på alternativt vis. Lusseknutar, med massor av smör och vanilj och mandelspån som fyllning. Det har jag hunnit med minsann. Sett barn gå luciatåg och köpt och klätt gran. Klickat hem julklappar som jag är nöjd med. Vi satsar på en större grej och en grej i julstrumpan, that’s it. Om ni blir sugna på bullarna är det bara att göra en helt vanlig kanelbullesmet, minus kardemumma och plus saffran i degen. Gärna två kuvert, jag hade bara ett och de blev lite i blekaste laget. Var försiktiga med mjölet, det är mycket mjöl som ger torra bullar, degen ska bara precis inte vara kletig när du låter den jäsa. Dubbla fyllningen med smör och addera vaniljpulver och mandelspån. Ta fyllning så att du skäms, då blir bullarna godast.

lussebullar-2

lussebullar-3

Idag ska jag in till stan för möten, samt testa den nya spinning(?)formen Urban ride på en klass som Casall ordnar. För det är väl spinning? Åh, jag måste läsa på känner jag nu. Fika med bästaste Pischa ska jag också göra. Hon är så grym så att hon gick och vann årets PT på Guldhjärtegalan. Sedan jobbar jag med ett event i mitten slutet av mars och med läger för facebookgruppen springande tjejer. Längdlägret den 13-15 januari är sedan länge fullbokat medan vi har några platser kvar till längdläger 3-5 februari. Perfekt för dig som ska åka lopp eller bara vill få in mer kvalitativ skidåkning på längden!

Igår kontaktade jag vinnarna i Coldzyme-tävlingen som gick i november. Tre lyckliga vinnare får en årsförbrukning av Coldzyme. Vår lilla E snörvlar igen ( har det inte varit enormt mycket sjukdom den här hösten?) och både jag och prinsen sprayar Coldzyme med gott resultat.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!