Välkommen till din nya favoritblogg!

Boobs sportbh, en favorit

Minns ni att jag hjälpte Boob att produktutveckla en sportbh för amning? Vi fick sedan äran att också göra lanseringseventet av fast food sportbh och jag är så in i själen glad och tacksam att Boob 1) såg behovet av en sportbh som går att amma i och 2) gjorde produkten helt grym och 3) tycker att vi gör ett bra jobb tillsammans. 

Dagens julkalenderlucka släpps i samarbete med Boob Design och har ett fint innehåll. Har du en gravid aktiv kompis – pinga henne om den här möjligheten och säg åt henne på skarpen att hon eller någon närstående till henne behöver se till att hon har en fast food sportbh. Det är sådan enorm skillnad att ha en sportbh anpassad för både aktivitet och barnmatande under promenader, gymbesök, mamma-barn-träningspass att du som inte varit där knappt ens kan föreställa dig skillnaden. Gissa skillnaden, ta den x 3, typ så. Blöt bomulls t-shirt mot huden kontra funktionsplagg – så kan du också tänka. Skillnad. Enorm skillnad!

boob_gym_bag_1

Everyday stories julkalender

Boobs Fast Food sport-bh har alla de egenskaper du önskar hos en sport-bh plus att du med en enkel knapptryckning kommer åt att amma. Med andra ord den perfekta julklappen till dig själv eller en vän vare sig hon gillar gym, yoga eller barnvagnspromenader. Besök Boobs webshop och använd koden SPORTBHTILLJUL i kassan så får du 20% rabatt på BH:n. Erbjudandet gäller till och med 18 december och då hinner paketet fram innan julafton.

Och inte nog med detta. Du har chansen att vinna en sport-bh till dig eller någon du gillar. Gör så här för att vara med och tävla:

1) Följ @boobdesign på instagram

2) Svara på frågan: I vilket land tillverkas Boobs Fast Food sport-bh?

Tävlingen avslutas 15 december. Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!