Välkommen till din nya favoritblogg!

Bergans cecilie climibing shorts – test

95
Bergans Cecilie climbing shorts
Köps här

Test Cecilie climbing shorts

Som du vet jobbar jag med Bergans of norway, och klär mig i deras produkter. Här kommer ett test och en recension av Bergans Cecilie climbing shorts! Testet skrivs på eget initiativ! Jag passade på att visa min recension av dessa shorts då de just nu (2 juli 2019) finns till 40% rea på Outnorth!

Om cecilie climbing shorts

Cecilie climbing shorts är ett par shorts för aktivt uteliv, stretchiga, följsamma och lätta att gilla. De slutar ungefär på mitten av låret har fyra fickor varav en med dragkedja. I midjan finns dubbla tryckknappar och shortsen kan också regleras på höfterna för att göra dem tightare eller släppa upp dem till lösare passform.

Shortsen Cecilie climbing shorts ingår i kollektionen med namn Cecilie Skog, framtagna tillsammans med den norska klättraren och äventyrskan som bär samma namn.  Eller ja, kollektionen har ju fått namn av äventyrerskan!

Material: 86 % polyester/14 % elastan

Favoritshortsen cecilie climbing shorts

Är du sugen på ett par sköna och lättburna shorts för aktiva sommardagar, för vandring, klättring och uteliv, då passar Cecilie climbing shorts bra. Särskilt bra passar de för varma sommardagar då de på inget sätt är korta som hotpants, men ändå är något kortare än långa shorts. På mig, som är 170 centimeter, slutar storlek medium mitt på låret. En väldigt bra längd!

Mina betyg – %

Passform: 100%

Älskar passformen på dessa shorts! Oavsett snabb hike, träning eller sommardagshäng i trädgården. har dem därför i två färger!

Design 85%

Designmässigt är jag förtjust i precis allt, förutom den broderade blomman på ena bakfickan, det är den som drar ned betyget. 

Funktion 100%

Cecilie climbing shorts har en suverän funktion, det är det paret shorts jag grabbar tag på mest varje sommardag!

Hållbar produktion 95%

Shortsen är producerade av tyg med bluesign® -märkning och Bergans of Norway är ett företag med stor miljömedvetenhet som jobbar för hållbar produktion och återbruk i alla led. Inte full pott, just för att tyget är nytt.

Vill ha faktor 93%

Alltid hög, finns i fina klara färger, suveränt prisvärda!

Testresultat
KÖPTIPS!
Ett par väldigt sköna friluftstights med grym funktion, som är väldigt lättburna och perfekta för aktiva sommardagar. Fyrvägsstretch! Bra fickor och snygg design!
Passform
100
Design
85
Funktion
100
Hållbar produktion
95
Vill ha-faktor
93
Plus
Passform
Stretch
Användbarhet
Minus
Designmässigt är jag inte förtjust i blomman på bakfickan - en designgrej bara
95
Bergans Cecilie climbing shorts
Köps här
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!