Välkommen till din nya favoritblogg!

Test: Bergans Stranda hybrid 3/4 pants

Värmande byxor under skidbrallor

Testet presenteras i annonssamarbete tillsammans med min klädpartner Bergans of Norway

Värmande byxor under skalbyxor

Bergans stranda hybrid 3/4 pants är ett värmeplagg menade att bära under skalbyxor, eller att ta på ovanpå de byxor du har på när du pausar ute på äventyr. Byxorna är både värmande och ventilerande med stretchiga paneler. Bred resår i midjan, dragkedja längs hela benen.

Att hitta de perfekta byxorna som isolerar under tunnare skalbyxor har länge varit mitt mission. Det är hemskt tråkigt att frysa om rumpan, det har många skidklädestillvärkare nu förstått och allt fler plagg dyker upp av denna karaktär.

Passform & funktion:

Något som Bergans lyckas extra bra med här är längden på Stranda hybrid 3/4 pant, de är långa, går en bra bit nedanför knät och slutar ungefär vid pjäxkanten. Det ger bonuspoäng hos mig! En mellanlös passform ger utrymme för luft och luftpanel skapar i sig värme. Primaloft guld känns guld och hellånga dragkedjor är alltid ett superplus!

Design:

Avskalad och enkel design. Den marinblå färgen är suveränt snygg, nästan som denim, lite matt marinblå. Enkelt är snyggt, men något litet som skiljer dem från andra och gör dem unika hade varit kul.

Hållbar produktion: 

Dessa byxor ingår i serien Stranda, som är Bergans mest hållbart producerade kollektion någonsin.Tyget i hela Strandakollektionen är tillverkad av tråd spunnet av återvunnet material och infärgat genom den unika Spindye®-processen där både mängden vatten och kemikalier som används är markant reducerad.

Vill ha-faktor: 

Nja. Eller jo? I benämningen att YES- WOW äntligen har någon gjort ett riktigt bra ”under skalbyxor-plagg!” så är den total. Men det är väldigt lätt att de flyger under radarn i övrigt. Lite synd, kan jag tycka. Det här är ett sådant plagg som du inte riktigt kanske vet att du vill ha förräns du har dem. Då blir de en grym kompis!

Test: Bergans Stranda hybrid 3/4 pants
Plus
Hellång dragkedja
Bred resår i midja
Längd i benen
Primaloft gold
Stretch och ventilation
Bergans hållbara produktion <3
Minus
Någon kul designdetalj hade varit nice!
Hade velat ha en ögla för lättare upphängning efter användning
95
Ett superköp för skidåkare som åker i skalplagg!
Köps här
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!