Välkommen till din nya favoritblogg!
hosttights

Varma tights för hösten – 5 snygga nyheter

** Inlägget innehåller reklamlänkar till Sportamore – handlar du på en av mina länkar får jag en liten ersättning för att jag tipsade dig om något du gillade **

Du som läst hos mig länge vet att jag har en alldeles särskild förkärlek till hösttights och vintertights. Det är något med den där flossade insidan som gör att jag gärna byter från tunna vanliga träningstights till varmare höstmodeller redan i början av september. Nu bor jag dessutom i ett landskap där det onekligen kan försvaras, så därför har jag redan nu börjat kolla in höstens tightsnyheter! Jag tippar att de närmaste dagarna kommer det upp fler modeller så jag får kanske återkomma i frågan. Just nu hittar jag dessa fem nya hösttightsfavoriter!

hosttights

  1. Nike warm tight emobossed wing
  2. Newline, Black printed warm tights (varför de heter black känns som en gåta?)
  3. Röhnisch thermo wind tights
  4. Dobsom Tornio tights
  5. Craft Nordic light tights

Tights som heter embossed! Åh, och tights som heter Nordic light, alltså som norrsken, de har inbyggda reflexer och glittrar säkert vansinnigt snyggt i mörker. Dobsom gör varma tights i ovanligt pastellig ton och Newlines varma hösstights är sedan länge en favorit till mig, jag gillade den mörkt dovblå basen på dessa.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!