Välkommen till din nya favoritblogg!

Casall, Jennies (och mina!) favoriter höst 2012

Datorer. De ska bara fungera, eller hur!? Om saker fungerat som jag hade velat hade ni nu kunnat se en snygg film från Casalls fantastiskt energirika och härliga och snygga och grymma och… (infoga valfritt superlativ, det passar) visning igår. Ni hade sett coola moves, snygga danskroppar i fina kläder och härlig energi. Men nä. Hoppas någon annan ni följer har kunnat visa er med video. Om inte får ni skrika högt så ska jag göra fler försök att synka alla olika program…

Ni vet grejen: Ny app och helt nytt koncept med träningsprogram, inspiration och snygga träningskläder finns i en app från september. Träning ska vara nyfikenhet, design, lekfullt och innovativt. Ledord som Casall jobbar med varje dag.

Nu kanske något ni förhoppningsvis inte sett: Jag passade på att fråga Jennie Widegren som arbetar som en av Casalls inspiratörer och frontfigurer kring hennes favoriter ur den kommande kollektionen. Roligt nog sammanföll flera av hennes val med plagg som fick mig att gå igång lite extra. Tightsen i svart och guld är to die for!

 

Jennie och Annika ingår i Casalls dansteam

Tack Casall för att ni utmanar och tagit ett rejält kliv framåt. Bra jobbat! Jag fick indirekt svar på nästan alla mina  frågeställningar och njöt av storytelling och träningsinspiration.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!