Välkommen till din nya favoritblogg!

How to copy Craft

How to copy Craft

– i stolt samarbete med Craft sportswear

how to copy craft

 

Jag kan skidåkning. Stålkantens grepp mot snön, skalbyxornas frasande mot understället och vindens sus i hjälmen. Full kontroll över krön på skär i carvingsväng och yrande pudersnö i knähöjd. Det är en alldeles särskild känsla i att kunna något på det sättet. Fullt ut, utan och innan. Att ryggradskunna. Om vi åker skidor ihop och du ber mig om hjälp tipsar jag gärna. Kunskap är bäst när den delas.

 

 

Min samarbetspartner Craft kan underställ.

Min samarbetspartner Craft kan underställ. Craft tycker att alla idrottsutövare förtjänar lyxen och känslan av att träna i det bästa. I filmen och i sju punkter på webben delar nu Craft med sig av ett hantverk de utvecklat tillsammans med några av världens bästa idrottare sedan 1973. 40 år av expertis, tester och optimering öppnas upp. How to copy Craft, kort och gott.

 

craftconceptpiece

 

Underställ kan och bör vara hantverk. I Crafts testlabb har flera av världens bästa skidåkare, cyklister och löpare gett sina synpunkter på förbättring och optimering. Designers och produktutvecklare har jobbat hårt och resultatet av den sammanlagda insatsen är understället Active Extreme Concept Piece . På sajten beskrivs maskinerna som väver tyget, trådblandningen och arbetssättet. För att verkligen kunna kopiera Craft finns även mönstermallar på plats att ladda ner.

 

craft active concept piece

howtocopycraft

craft active concept piece-13

Jag bär concept piece designat av cyklisten Emma Johansson. I kollektionen finns även underställ signerat Charlotte Kalla. Ett bra underställ att lita på i försäsongsträning och i carvingssväng.

Jag kan skidåkning och blev Sverigeelit. Craft är i princip världsmästare på underställ. Om du kikat på filmen har också du nu väl godkänt i underställskunskap och om du råkar jobbar i sportbranschen är det bara att sätta igång.

Happy copying önskar Craft!

 

craft active concept piece-8

Inlägget presenteras i samarbete med Craft Sportswear

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!