Välkommen till din nya favoritblogg!

Löpjacka och löptights

löparkläder, löparjacka snygg

Nu har jag bestämt mig! Jag gillar Crafts nya vårkollektion. Jackan är en favorit sedan flera år, performance featherlight jacket. Jag hade issues med färgen först, men nu känns det som vi är i hyfsad harmoni. Den finns i flera färger, och själv skulle jag hellre fått den i blått eller lila/vitt, men jag gissar att butikerna mest tagit hem den i den ”säkra säljfärgen” vilket i detta fall är nästanrosa.

Vad gör jackan grym? En löparjacka som väger noll, inte känns under träning, men som gör sitt jobb med att hålla inne värmen, släppa ut fukten och faktiskt torr en stund i ösregn, det är bra skit det! Tightsen, Performance run tights, har fått lite mer färg vid knäna, som också har ett litet rynk, diskreta reflexer och kontrasterande dragkedja. Inga konstigheter. De är tunna i tyget och har minimal meshlucka bak vid linningen (som är bred), liten ficka bak för nyckel. Det står i specifikationen att tyget ska vara body control fabric, men just där känner jag inget särskilt, en klar utvecklingspunkt!

Shopping? Tightsen kostar prisvärda 550 kr  och jackan ca 800, Outnorth har tagit in bra Craftgrejer, vårens cykelkollektion finns uppe. Sportamore har clean out/3för2 på en hel del av höstens snygga lila kollektion. Intersport brukar visa upp Craft på ett bra sätt i butik men har inte vårkollektionen online ännu. Har inte hunnit kika eftersom jag cirka aldrig är på stan nuförtiden. Ni får rapportera!

Är du  ny på uppochhoppa.se och undrar varför jag råkar ha en jacka i en färg jag inte valt sjäv, kika under pr & partners!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!