Välkommen till din nya favoritblogg!

Snygga höstsneakers

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hand upp du som gillar sneakers och gottar dig åt att det är tid att leva i snygga höstsneakers! (Ja, ja, ja!). I vår hall står just nu helt galet snygga barnsneakers för hösten, från min samarbetspartner Viking Footwear. När skorna först togs upp ur kartongen var min mans första reaktion; finns de i storlek 43?!  Tyvärr, men upp till 40 finns de faktiskt!

Moss MID

De marinblåa (perfekta nyansen) sneakers som lilla E sportar även om han här lånat ut dem till fotografen heter Moss Mid Kids, 599 kr, de är såklart vattentäta, har kardborre och elastiska snören för enkel i och urgång och är bara så vansinnigt läckra att jag skulle vilja börja skriva streetstyleblog för barn, lite mer som härliga Sheila, ni vet?

Eagle III

Eagle III, en varm höstsneaker som finns i flera färger (aubergine, svart, beige) som är en av Vikings mest populära streetmodeller. Kommentarerna på webben kan jag gott förstå, att med den här skon har mammor (alltid mammor?!) lyckats övertyga trendkänsliga barn att snygga men också torra och varma fötter.  Gore-Tex, läder och varm fodring gör att den säkert fungerar vintern ut för unga preppy. Stora E är kär i dem!

Eagle (28-42) i svart, aubergine eller beigehostsneakers

Frogner

Är du en rea-junike ( vem är inte) kan jag rekommendera Frogner, (nersatt 40% på Boozt.com, nu 330 kr)  som lilla E sportat med den äran. Det är ett par rejäla sneakers i tyg, fortfarande bra för torra dagar:

låga gummistövlar – min nya sneaker! (Noble / Stavern / Gyda!)

Sedan jag först såg dem har jag varit lite småkär och nu har jag i princip helt bytt ut min sneakervana i vardagsärenden till att istället ha låga gummistövelboots. Så perfekt att kliva i och ur i förskolehallen och skolan, jag känner att det enda som fattas är en hund att promenera med genom daggvått morgongräs. Kanske är jag hopplöst ute men tycker faktiskt att det går att bära upp de röda också med skinnjacka!

Jag är glad att det blivit aningens kallare även om det egentligen fortfarande är för varmt för bäst-i test Noble (röda)  som jag nu alternerar med den mörkt turosgröna Stavern har varit min kompis sedan i somras. De är slutsålda i grönt men finns i vinrött och svart!

På söndag är det event med Viking i Hellasgården, tyvärr bara en liten grupp inbjudna, men jag ska fixa fram en bra rabatt på höst och vinterkängor till er – så går ni i köptankar på höstkängor och vill få en rabatt, vänta lite till  med just de inköpen så kommer den!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!