Välkommen till din nya favoritblogg!

Memory beach, Khao Lak

Vi startar den här veckan med en resa till Memory beach i Khao Lak. En skumpig slingrande grusväg tar dig ner från huvudvägen till havet. Vinden blåser från havet mot land och salta dofter blir tydliga. Växtligheten öppnar upp och Memory Beach ligger framför dig. En långgrund sandstrand flankerad av några byggnader med restaurang, thaiboxning, surfshop, bar och massage. Längre bort skymtar ett hotellkomplex i vit puts med internationella flaggor. Det känns ointressant och tillrättalagt i jämförelse med bungalows i bambu och surfbrädor med välkommen-hälsning.

memory beach khao lak

memory beach

thailandsresan dag 2-7

thailandsresan dag 2-9

Här spenderas gärna en dag med långa strandpromenader, kanske lite beachvolley eller bodysurf. Massagen är lika billig här som på andra stränder, 100 kr för en timme, solklart värt att göra, särskilt under den timmen solen står som högst.
thailandsresan dag 2-15

I baren/restaurangen kan man äta gott och få den lilla extra lyxiga touchen som kommer av shakes mot horisont. Det smakar fruktigt, fräscht och alldeles perfekt. Fruktfat, mangopannkaka, kokosnöt.

Ljudböcker och tidningar, långa samtal, skratt och tid att bara vara. Kanske slumra till en stund. Bada och låta vågorna slå mot ryggen, mjukt, rullande. När solen sakta sänker sig yogar vi i stranden. Tackar Memory beach för en fantastiskt fin och lång dag.

thailandsresan dag 2-20

thailandsresan dag 2-21

thailandsresan dag 2-23

thailandsresan dag 2-29

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!