Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningsresan till Khao Lak med Rosa Skrot

Hur härligt det än är att tanka solenergi  och strategijobba i Thailand, är det ljuvligt att komma hem! Jag måste visa dig lite mer bilder innan jag kan gå vidare. Luta dig tillbaka och känn in 30 graders värme, salt hav och fruktshake. Här kommer mer från träningsresan med Rosa Skrot-gänget!

UPPDATERING 2020: jag älskade träningsresorna jag gjorde till Thailand, men efter denna sista fattade jag beslutet att inte göra utomlandsresor mer, åtminstone inte som coach. Mina egna träningsresor går till Åre och är klimatsmarta och hållbara. Här hittar du träningsresor i sverige 2020

Jag har haft riktigt fina dagar tillsammans med mina kompisar S och L och flera andra härliga tjejer på resan. L och jag lärde känna varandra i början på 2000-talet, när vi pluggade juridik i Örebro tillsammans och har varit närta kompisar sedan dess.

S och jag trivs så bra tillsammans, vi är kompisar sedan några år då våra barn är bästisar. Vi är olika men lika, kan stöta och blöta och hon utvecklar mig och gör mig glad! Att få en hel vecka ihop utan barn och familj och dricka mojito på matmarknad och bada i vattenfall, yoga, det är livets liv!

Jag har en ny träningskompis i Petra, (till vänster) hon jobbar som instruktör på Rosa Skrot och håller SomaMove på torsdagar, prova hennes pass om du har vägarna förbi! S hittade kanske världens snygaste hatt? Palmer liksom! Så snygg. Jag snodde åt mig den när jag kunde!

Jag och L sprang de fem kilometrarna till vattenfallet tillsammans och det var kul att få dela med sig av tips som genast gav ett lättare löpsteg. I thailändsk värme blir löpekonomin viktigare och även korta sträckor kan kännas superpåfrestande. 

Vi reste alltså med Rosa Skrot och träningsresorna som Rosa Skrot arrangerar skiljer sig från många andra träningsresor. Det är små grupper och det ligger mycket fokus på att varva ner och att uppleva mycket av Thailand utöver att träna. Jag har varit med som coach en gång och deltagare två gånger nu!

Igår landade jag hemma i novemberösregn, packade upp resväskorna med solskyddskräm, snäckor och sandiga minibands. Vi åt picknickmiddag på vardagsrumsgolvet och jag drog in doften i mina barns nackar sådär som man inte kan motstå att göra och längtar efter när man inte setts på en stund. Ikväll ska jag visa bilderna från Thailand för familjen, de som du nu sett!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!