Välkommen till din nya favoritblogg!

9 fina ögonblick från 2016

Ni har säkert sett andras och kollat era. De nio mest gillade ögonblicken på instagram. Jag tänker att jag ska lista nio fina ögonblick som jag minns av 2016, som de kommer till mig medan jag skriver. Det som dyker upp och tar sin plats får vara med! 

1) En tårig kram på ett kontor i Sickla köpkvarter. Ett duobolag blev ett enmansbolag när Mela fick drömjobb och bytte bana. Kramen var inte den sista eller första. Den var bara ett slutgiltigt överlämnande över en lång förberedelsetid. Fint och speciellt. 

2) När jag fick de undertecknade licenserna och intygen att jag klarat min PT-utbildning med bravur.


3) New York, hand i hand med min man i dagarna tre. Körsbärsträden stod i blom!


4) Maxtest i brutalbänk. Jag hittade tillbaka till en känsla av att ta fram det lilla extra och nådde mer än jag trodde jag hade i mig. 

5) Serpentiner av svängar i stor Årebacke,  dessförinnan sittliftsfärd. Min fyraåring med glada rop och glittrande ögon ställde skåpet.


6) Solnedgångsyoga med vattentema. Flödande och starkt. Mjukt och balanserat. Lekfullt och nyfiket. Avslutande bad och en stund på jorden i total tacksamhet där i vågorna. 


7) Sista kilometern när vi defilerade mot målet i Motala efter 299 redan avklarade kilometer. Stoltheten över ett bra lagarbete och en stark egen prestation gjorde mig blödig. Allra runt Vätternrundan var liksom ett drömjobb!


8) Heldagsvandring runt Blanktjärn. Familjegnabb och gos. 


9) Raketen som avslutade det som blev det sista Blogger Boot Camp. 2017 händer något nytt. Det blir spännande att presentera det i januari!


Vad kommer till dig om du tänker på fina stunder 2016? Är det de stora händelserna, eller små? Naturligtvis är varje ”jag älskar dig” och varje samförståndsskratt med tvååring fint som smör. Personbästan, en lyckad middagsrätt eller ljudet av hav mot strand, hur mäter man mot varandra? Omöjligt. Det blev ett axplock av allt fint i alla fall. 
Och just ja; 9 mest gillade på Instagram?Ni peppade mig fint på Vätternrundan. Tack! Åre är en gillaraket det med, fem av nio är Årebilder. Kul att NI tycker om det jag tycker om! 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!