Välkommen till din nya favoritblogg!

Helg i guld som glimmar

Jag hoppas att ni alla haft en fantastiskt helg, full med energigivande aktiviteter och mysigt häng – lite extra av allt som ni inte gör på vardagar. Ganska mycket så var vår helg. Jag startade med att träna gymnastikgrupp och det är häftigt att se utveckling och också hur vi fungerar nästan exakt lika när vi är små som när vi är stora. Det vi är bra på det är kul och det gör vi gärna massor av, men det som är klurigt det är lätt att undvika. Swish swosh jag hoppar över den här övningen och går direkt till nästa!

Fundera ett par varv på vilka övningar du mer eller mindre konsekvent undviker och varför det är så. Du ska inte träna saker som smärtar, men om du undviker av anledning att du känner dig svag, orörlig eller att någon tittar – gör det ändå. Man kan tänka så att istället för att konstatera att man har en svag sida eller en övning man är sämre i så ser man utvecklingspotential och en sida som behöver lite mer kärlek. Gör mer istället för mindre, eller sluta i alla fall att undvika. Att undvika gör dig fast i situationen, att börja jobba skapar förändring.

Om ni inte sett en skog på länge eller tagit chansen att gå med lite tyngre fötter genom lövhögar som går mot guld – do it! Höstens guldiga magi är kort, ta vara på den med lite extra utomhustid om du kan. I lördags eftermiddag tog vi en långpromenad i skogen, fingervantar och skaljackor på och efter det smakade äppelkaka med vaniljsås så mycket godare.

oktober-15

oktober-16

oktober-18

oktober-21
oktober-23

Vi var på resa med 91-årskalas i helgen och när vi kom hem såg jag att jag i år igen fått äran att få massa nomineringar till GULDHJÄRTAT, branschpriset som delas ut i olika kategorier så som årets PT, Årets gym, Årets gruppträningsinstruktör men också ÅRETS FÖREBILD och ÅRETS SOCIALA MEDIER. I de två senare är jag nominerad och röstningen har redan startat. Jag har varit nominerad i flera år och också varit i final. Det är ett så himla fint kvitto på att ni gillar det jag gör och att bli upplyft! Att läsa nomineringarna gör mig extremt varm i hjärtat, rörd och så oändligt tacksam. De sätter fingret på exakt hur jag vill att man ska må efter att ha varit inne på uppochhoppa.se – vad jag vill förmedla och hur jag vill påverka och använda den röst som jag har. Det är jag och ni uppfattar och läser det jag säger så som jag vill att ni ska se det.

Om ni vill att det ska bli mera holabaloo och gala och champagne kan ni väl dra en röst på mig nu när det verkligen gäller? (namnet är felstavat, men det lever jag med, dubbelt ö är tydligen klurigt och j:et letar sig alltid in på fel ställe, på förskoleskyltar och på nomineringslistor och hotellbokningar)

Kolla in den här nomineringen; blown away!  Här röstar ni!

nomineringhjartat

guldhjartat
amazing

fröå-6

2016-08-01-02.53.31-1.jpg.jpg

gym-1
packlista cykelläger

khokohkhao-haplabeach-32

utegym-ovningar-11

varm-choklad-salt-kolasås

skidorfeb-18

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!