Välkommen till din nya favoritblogg!

(H)angry solutions. Mellanmålsbars – min räddare

partner-naturdiet

Har ni sett den där bilden ”I’m sorry for what I said when i was (h)angry?”. Så jag. Blir mitt blodsocker lågt blir jag på dåligt humör. Om jag inte äter tillräckligt under dagen blir jag lättretlig och humörsvängig på kvällskvisten och särskilt den där timmen när middagen ska uppenbara sig. Lösningen stavas förstås mellanmål och att planera lite i förväg. Vi är fler som lider av samma ocharmiga surighet when lack of food i familjen och jag är säker på att några av er har det lite samma lika. Jag orkar dock inte planera mellanmål när jag far omkring. Japp, nu sa jag det rakt ut bara – jag har i princip aldrig med mig hemmafixade mellanmål hemifrån. Inga ägg i väskan, inga smoothies i termosar eller mysli och frukt i fina burkar. Nope. Njet. Min lösning har länge hetat mellanmålsbars. Mellanmålsbars till mig, nappar (inte till mig, till den lilla E) och ett paket russin (till stora och lilla E) ligger cirka alltid i min väska och när det inte gör det, oh well, det händer att vi blir hangry hela bunten.

I samarbete med Naturdiet har jag fått upptäcka en ny bar, vilket som ni förstås också sett i rubriken, är mitt go-to-mellanmål när jag är på språng. Idag har jag haft en ovanligt späckad dag och kan glädjas av att jag valt ett bättre slags mellanmål än ni vet det där ”you’re not you when you’re hungry”. Men först, här är en lista på grejer som är relaterbara för alla er som är som jag därute. Ledsen att gif-arna är så små. Tekniken… Hang in there!

Att vara (h)angry – listan

hangrysmal

När du är så hungrig att du bara ger upp

Du håller ihop det på jobbet, men sekunden du kommer hem:

Du behöver smör och salt. Nu.

 

Din känsla när någon tränger sig i kön på buffén.

När din partner har maten stående på bordet när du kommer hem

 

Åter till min dag – Såhär har dagens schema sett ut:

 • 06.30 PT-kund Ingarö
 • Frukost, dusch, fix
 • Buss till stan
 • Möte stan
 • Pressvisning
 • Pressvisning med lunch

naturdiet-2

Äntligen får ni se skinnjackan! Den skinnjacka som jag pratade om att jag ville köpa i åratal men aldrig hittade eftersom jag varje gång fegade ur – av pris eller av frågan om jag passar i det egentligen.  Typ en vecka senare jag beklagat mig kring skinnjackors vara eller icke vara i min garderob hittade jag den här på rea på Campadre, äkta skinn och 400 kr. Så himla supernöjd!

 • Pressvisning
 • Möte med Fanny
 • Blixtvisit till Karin
 • Buss hem – MELLIS – här var det lite krisigt då va. Folk som trängs på perronger och folk med ryggsäck i tunnelbanan och mail som inte skickats iväg.

naturdiet-6

Naturdiets nya mellanmålsbar crunchy chocolate är en ny mellanmålsbar med liten andel socker. Ni vet att jag inte räknar socker så himla hårt, men när jag äter mellanmål vill jag ha i mig något som känns bra sammansatt och jag tenderar att undvika de allra mest godissmakande sorterna med karamellsmak eller vit choklad och liknande, ni vet – vill jag äta något som ska smaka cheesecake äter jag hellre cheesecake på riktigt. Avokadomackor är mitt bästa mellanmål, men givet att jag inte bär med mig avokadomackor vart jag går så behöver jag ha alternativ. Anyhow. Det här är en mellanmålsbar som smakar mycket choklad men på ett lätt sätt. Jag gissar att det är krispet gör den lättuggad. Det är förresten en grej jag verkligen ogillar med de flesta rawbars som finns, de blir så himla täta och stenhårda om de inte är färska. Crunchy chocolate är lättsam i munnen, mättar bra, har god kraftig chokladsmak och känns lite som en chokladboll i konsistensen. Tänkt som ett mellanmål, inte som måltidserättning om du funderar kring den biten.

 • Redigera bilder, planera träningspass
 • Hämta barn
 • Laga mat (Did not happen pga tiden!)
 • Byta om och hasta iväg direkt när A kom hem

naturdiet-4

naturdiet-11

 • Löpgrupper, kl 18.00 och klockan 19.00, så himla grymt gäng som öser järnet och utvecklas och tar för sig!
 • Handla för morgondagens middag
 • Äta middag
 • ….All things left.

naturdiet-7 carbs

naturdiet-10

Imorgon har jag planerat en helt annorlunda dag. Då ska jag jobba administrativt från mitt hemmakontor, fota en hel del och projektplanera framåt för november och december. Lyfta telefonluren och ja, skapa fler galna dagar på språng vad det verkar. Lite varannan dag, det är min melodi. Tidigare har ni undrat och bett om att få följa med en dag i mitt liv och här har vi en sortens dag, dock med undantaget att jag inte brukar fylla tiden i stan med just pressvisningar utan med andra typer av möten, dock ofta med personer som jobbar kring marknadsföring, som produktchefer, pr eller som ansvarig för sociala kanaler eller som hyr ut snygga eventlokaler! Just sådana möten har det blivit på det senaste och jag kan faktiskt ta tillfället i akt att berätta att jag bokat den snyggaste och coolaste lokalen jag vet för en showdown som heter duga i mars 2017.

naturdiet-3 naturdiet-8

På (h)angersfronten blev det alltså inga hungersrelaterade vredesutbrott på trilskande tvååringar eller långsamma datorer idag. Som synes är jag glad.

Vill du också undvika, testa Naturdiets Crunchy Chocolate, får 4,5 upphopp av 5 av mig. Poängavdraget? Det känns ganska lite uppochhoppa.se över namnet Naturdiet, men innehållsmässigt och smakmässigt känns den great. Jag tog mig en rejäl funderare här ska ni veta. Jag kommer aldrig promota bantningspulver och gör inte dieter, men bars, det gör jag. Goda bars äter jag ofta. Så, då fick vi det avklarat också. Testa, den ÄR god.

naturdiet-1

 

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!