Välkommen till din nya favoritblogg!

Mobility Specialist

Har era kalendrar också börjat fyllas på framåt mot 2017? Min vintern börjar ta form och jag är så peppad för allt roligt som komma skall samtidigt som man försöker stanna i här och nu. Häromdagen slank jag i alla fall in på Bookbinders för att köpa nästa års kalender – jag behöver ha ordning på event, på happenings, på kampanjer, på resor och på Åre-bokningar från andra och från mig själv! Jag har bookbinders designs kalender med ringpärmsrygg som kalender, jag tycker den är perfekt storlek och varje uppslag rymmer en hel vecka och att det finns uppslag över åren framåt. I år fanns den också i snyggaste orangea nyansen även om jag höll länge i en turkos… Att släppa papperskalender för fullt digitalt tror jag aldrig (???) att jag kommer att göra.

Min senaste grej jag bokade och skrev in är något jag suktat efter sedan jag klarade min PT-Licensiering. Det här med att lära mer är som att öppna Pandoras box, nu kan jag inte få nog och vill lära, lära, lära mer! Med rött bläck skrev jag Mobility Specialist i kalendern den 2-3 mars, platsen: Östersund.
Två ytterligare dagar med mobilitetsdrillning med Erik Börjesson i Spors Club Educations regi. Det är fint att ha tighta och bra samarbetspartners och att kunna vara varandras kunder och bygga tillsammans. Jag köper utbildning av dem (sports club alltså) och de köper utrymme i mina kanaler av mig. Ni får fördelen att jag förstås kommer jobba mer med att ge er de bästa tipsen, inspirationen och tankarna jag kan! Mer om sports clubs utbildningar i ett annat inlägg, men här kan ni läsa hur jag upplevde utbildningen till personlig tränare i deras regi.

Igår såg jag en annan superfin typ av kalender som mer var en ”daily journal”, ifyllnadspapper i en bok där man satte datumet själv i övre hörnet och sedan strukturerade upp sin dag med to-do’s, listor, personer att ringa, saker att följa upp etc. De var superfint marmoreade och fanns både i ljust och mörkt marmorerat hos Urban Outfitters (Sthlm, Biblioteksgatan) men jag köpte den inte. Inför julledighet ( ja alltså den kommer ju närmre för varje vecka) ska jag fixa till mitt kontor lite mer, göra det mysigt och snyggt. Där är det också jättevikigt med bra årsplaneringsöversikt. Jag såg ett kul uppslag på pinterest med en tunn tråd/lina som de hade fäst lösa månadsblad på med clips. Kanske rörigt med 12 blad uppe åt gången, men väldigt fint med typ ett kvartal i taget? Här finns den som ni ser nedan på bilden,  nedladdningsbara kalenderblad som bara är att skriva ut. Amerikanska bloggar är grymma på det där, att skapa ”printables” till sina läsare. Nackdelen med amerikanska kalendrar är dock att de alltid startar sin vecka med söndag – what’s up med det egentligen? Någon som kan förklara det för mig?
kalender2017

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!