Välkommen till din nya favoritblogg!

Jag tror på dig

Jag tror på värme och på pepp. På att hårt arbete lönar sig. Jag tror på att veta vart man vill, att våga be om det och att ha modet att fortsätta. Jag tror på att sätta en hand i ryggen på den som behöver och att låta en hand vila hos mig. Att våga be om hjälp är att visa att alla behövs. Jag tror på rörelse som energi och på upplevelse som bränsle. Att busa och plocka ner det stora i litet.

Jag tror på kraften i gemensam ansträngning och att delad glädje är större än individuell. Att ansvaret alltid är ens eget och att möjligheten att påverka har varje individ. Jag tror på timeing och taktik uppblandat med spontanitet. Att stanna upp och blicka bakåt, mest för att se hur långt man färdats och också för att lära av erfarenheten. Jag tror på snö, sand, hav, höstlöv som perfekta träningsarenor som gör oss lite friare. Jag tror på upprepning till perfektion och en twist för att förnya. Jag tror på välvilja och nyfikenhet. Intresse och innovation.

ombresmoothie-10

coldzyme-4

krigare-8

sommarensbasta-10

vandring-13

vandring-16

Jag tror på passion, engagemang, på att våga ge av sin energi. Jag tror på att kasta sig ut och att chansa. Jag tror på kärlek, vänskap och att vara tacksam för resan.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!