Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningsresa till Thailand

Om du har funderat på det här med träningsresa men tvekat, om du längtar till Thailand men inte bokat, om du längtar utveckling och träningsglädje tillsammans med andra i drömparadistillvaro (vem vill inte?) så är det din tur nu. Träningsresa till Thailand i mars. Hur underbart kan det bli?

Jag har längtat och velat göra träning utomlands så länge, men också väntat tills jag hittade det perfekta upplägget att göra det. När vi nu fick frågan om att göra en träningsresa tillsammans med Rosa Skrot fanns ingen tvekan. Jag och Mela kan göra det vi gör bäst – skapa en härlig och utvecklande arena och fylla den med träning som utmanar och utvecklar just dig. Rosa skrot med massor av träningsresor till Thaialnd i bagaget har hand om det praktiska kring boende och resor och utflykter.

träningsresa thailand

I slutet av mars vill jag och Mela peppa dig i träningsformer som är enkla att utvecklas i. Vi springer i soluppgång, yogar i solnedgång. Vi utgår från där du är och ger  dig en träningsresa där fokus ligger på en härlig helhet. Vi tränar, ja. Vi utmanar dig, ja. Vi njuter och utforskar och lyxar och upptäcker och trivs och har semester, ja! Själva träningen kommer bestå av yoga, löpning, styrketräning/cirkelträning och rörlighet – fokus på kvalitet före kvantitet.

20 platser finns på vår resa som vi gör tillsammans med Rosa Skrot till Villa Mangosteen i Khao Lak, Thailand. För inspo och bilder hur det är att vara på plats, kolla in #skrotisarithailand – du behöver inte känna till eller ha tränat på Rosa Skrot för att åka med på träningsresan! Här finns PDF-beskrivning av resan

Avresa 16 mars 13.30 från Arlanda Anländer Phuket Airport 17 mars 09.10

– Åtta dagars härlig träningsresa med skratt, inspiration, njutning och träningsmagi – Klart du ska vara med!

Avresa 24 mars 21.25 från Phuket Airport  – Anländer Arlanda 25 mars 06.50

Allt det här ingår:

  • Flyg ToR Arlanda – Phuket
  • Måltider ombord på flygplanet * Transfer till och från Phuket airport
  • Del i dubbelrum på Villa Mangosteen
  • Frukost 7 dagar * 2 luncher och 5 middagar
  • Alla träningspass och föreläsningar
  • Tränings pass på Rawai Muay thaiboxning center
  • Inträde till Tonchongfa waterfall
  • Heldagsutflykt till ön Koh kho khao
  • Transporter till gemensamma utflykter

16 600 kr. Bokar du före 1 januari, dras 1000 kr av i en boka tidigt-rabatt! 

Läs mer om Rosa Skrots träningsresor och boka din plats på träningsresan till Thailand i mars! Det kommer att bli hur fantastiskt som helst eftersom Rosa Skrot redan har gjort ett antal träningsresor till samma plats och har hunnit slipa på sitt arrangemang till perfektion, och jag och Mela är så himla taggade på att ge er en träningsresa och träningspass att minnas – som stärker er och tar er framåt!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!