Välkommen till din nya favoritblogg!

Genväg till snygg rumpa

Det här träningspasset är en genväg till en snygg rumpa, inte för inte är det döpt till ”cardioass”, eftersom det är precis det som fokus ligger på. Pulshöjande övningar som också tar rejält på kroppens stora muskelgrupper och nästintill orimligt mycket belastning (med egen kroppsvikt eller adderad) på ben och rumpa.

Rubriken till trots kanske det tar en stund, men en snygg rumpa är en stark rumpa, en stark rumpa är en snygg och med det här passet i din repertoar i några veckor i december får du mest troligt ett fint resultat. Addera en viktskiva eller en medicinboll i dina knäböjshopp och det bränner bra. Lägg till en bosuboll i händerna vid burpees och mountainclimbers för extra utmaning i bålen.
Träningspass snygg rumpa

Cardioass, träningspasset för snygg rumpa:

Utförandet är rakt och enkelt: En tabata per övning, dvs 8 x 20 sekunder aktivitet med tio sekunders vila mellan de åtta repetitionerna. En minuts vila innan du går på nästa övning. Använd gärna en tabata-app eller lägg upp passet i appen ultra timer, där kan du spara det som favorit med namn och ha att återvända till!

Förresten, skulle vara superuppskattat om ni kunde svara på det här, för det är något jag klurat på på sistone: Uppskattar ni de här sortens inlägg med ”träningspass i korthet på bild”, där upplägget finns såhär pass enkelt beskrivet? Eller ska de filmas i sin helhet för att vara vettiga för er? Hur kan jag göra träningspass-tipsinläggen som allra mest användbara för er?

Seså. Byt nu om, fram med tabata-appen och skaffa dig en stark och snygg rumpa lagom till januari! ( som om den inte redan är perfekt! gah!) 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!