Välkommen till din nya favoritblogg!

En fyraåring i huset!

Som han längtat efter den här födelsedagen vårt lilla flirtande yrväder till  busfrö. Att mötas av folieballonger i hela köket, tårtfrukost och paket, det var efterlängtat och lyckat. 

Själva födelsedagen var i tisdags med paket som innehöll t-shirts med diverse superhjältetryck, en jättestor Blixten Mcqueen-bil, en tröja med späckhuggartryck, en fidget spinner och en docka. Det är väldigt svårt att handla grejer till små killar som inte är bulldozers och bilar eller lego. 

I helgen hade vi kalas. Det blev chokladbollstårta med fyllning med chokladsmörkräm och jordgubbar och dekor med batman. Jag rekommenderar verkligen den här tårtan som är lätt att göra på kort tid och går att variera i massor! Det hoppades studsmatta och batmobilen som E fgick av mormor och morfar gick varm.

Min kompis S tipsade om mjuka superhjältar, bilder att måla som en målarbok  (länk till nedladdningsbar utskrivningsbar pdf)som visar superhjältar i mer vanliga och mjuka aktiviteter. Idag här på morgonen har jag printat ut dem, superfina och som en skön kontrast till Kapoooow-crash-bang som det lätt blir mycket av.

Jag tänker mycket på ansvaret att vara pojkmamma, att prata om känslor, att visa känslor, att det är skillnad mellan ledsen, arg, sorgsen. Att händerna är mjuka och att vi hjälper och tar hand om varandra, att man måste lyssna och känna efter om man kanske egentligen hellre gör något annat än brottningslek och legobygge. Svårt är det, så himla svårt. Dessutom, om du har barn – har du tänkt på hur mycket fightingscener det är? Alla liksom slåss eller bråkar känns det som. PHU. Blir alldeles trött.

Hursomhelst ett lyckast kalas för en fin liten E som nu är hela fyra år stor!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!