Välkommen till din nya favoritblogg!

Det kommer att bli bra

”sometimes it takes a good fall to really know where you stand.”

Ganska länge. Alltför länge, har jag brottats med mig själv. Med känslan att jobba men att inte få något gjort. (Den är inte sann). Med att känna mig ensam men inte orka ringa någon. Att inte känna passionen bulta i mig för grejer jag normalt älskar. Inte kunnat ta initiativ. Varit irriterad. Jag som brukar vara positiv har sett bilder på folk i vitsippshav och inte tänkt ”härligt!” utan ”de får fästingar”. En så knasig grej. Jag som brukar se i peppigt orange har sett och ser i blyertsgrått.

Och vet du. Det är skitläskigt att säga det högt.

Ett slags skifte som kommit smygande och som gjort det jobbigare och jobbigare att klättra över kanten från. En massa kraft som går åt till spöken istället för till energi.

Varje gång jag passerar centralstationen tror jag det ska smälla en bomb. Katastrof-tänket totalt. Jag tittar på folk runtomkring och de är bara helt vanliga och jag förstår logiskt att det är min hjärna som fastnat i en helt galen loop men jag är fortfarande livrädd.

Till slut bokade jag tiden, i onsdags snyftade mig igenom känslorna och blev halvtidssjukskriven.

Jag drar i handbromsen och gör äntligen de förändringar jag behöver. Prioriterar om, schemalägger annorlunda och ska få hjälp att navigera.

Jag har varit ledsen att jag inte kunnat vara jag till 100. Jag ser fram emot att hitta henne igen. Till mig. Till min familj och nära. Till dig.

Läkaren sa;

-Det kommer att bli bra.

*

Jag säger. Det kommer att bli bra. Jag kommer vara här. Jag kommer bli orange igen.

Jag har inte bestämt hur mycket kring det här jag ska skriva om. Du får det jag vill och kan dela. Det kändes viktigt att dela det här.

Jag kommer skriva och fota och tänka. Jag kommer vila, prata, kramas, gråta. Jag vill att du ska veta. Att jag är jag men med filter av blyertsgrå och kämpar lite extra just nu.

Jag tror till 100% på tankens kraft och KAN mycket om mental träning. Det känns både skämmigt och dumt att ha ha hamnat i svart just därför, samtidigt förstår jag att det kan hända alla och att skuldkänslor är del av symptomen.

Det blir mindre centralen och mer skog. Mer bok och mindre podcast. Mer tystnad. Mer reflektion.

Det kommer att bli bra.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!