Välkommen till din nya favoritblogg!

En hand i ryggen

Har man ont om tid får man springa smart. Den 26 maj ska jag springa uppför Åreskutan med Annie och Magnus på Workout Åre. Det kommer bli mitt mest krävande pass på länge känns det som. Att grunda lite är bättre än att inte grunda alls, därför sprang jag sex snabba 100 metersintervaller i backe på en lunch. Körde coreövningar därtill och var färdig på en slät halvtimme.

Löptips i uppförsbacke om du springer med en vän: Är den ena starkare än den andra? Låt den starka sätta en hand i ryggen på den något svagare. Bara en hand, den behöver inte trycka så värst. Det är kanonbra hjälp och kan göra ert pass tillsammans så mycket roligare!

Mina backintervaller hjälper mig antagligen baar en liten bit på väg. Men. Gå inte i den där fällan att bara för att du inte kan göra allt kan du inte göra något. En typisk dålig grej. En annan typiskt dålig grej är att små barn, precis som stora vuxna och unga ungdomar och gamla äldre kan få skitsjukdomen cancer. Det har hänt igen. Och workoutåre har startat en insamling. Jag kommer följa Annies exempel att ge en krona för varje stigmeter jag springer uppför skutan. 1020 kr enligt Annie. Är det fler är det helt okej. Jag är glad om jag kan ge en lätt stöttning i ryggen. Gör det, du med.

löpning är njutning

ung-cancer-8

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!