Välkommen till din nya favoritblogg!

Hur mår du?

Jo tack, bara bra. Själv? Annika ställde frågan. Jag hörde någonstans någongång att om man tar valfri 30 årig kvinna och sätter henne i en kurator/terapeutsoffa och frågar; hur mår du? Egentligen. – Ja då kommer hon att börja gråta.

Vissa dagar mår jag lite så. Som att någon envisas med att sätta skorna på fel fot och trängas på bussen. När ansvar och mandat inte klickar. Måsten, borden och att inte hinna klämmer upp andningen i bröstkorgen och ingenting blir gjort. Andra dagar är livet fyrverkeri. Barnet säger ”äsklar dig”, middagen är mumsig. Jag springer starksnabba intervaller, får ”låt oss göra det här ihop” svar på de tre jobben. Kompis, det går bra nu.

Kroppen är stark. Jag sover gott om natten. Hjärtat slår med passion. Och tårar behöver komma ut för att skrattet ska klinga gladare. Drömmarna dröms stort och kraften finns för att jag skapar den. Så mår jag. Hur mår du?

reebok sko

Inbyggd styrka i mina skor. Fina grejer när man är en känslomänniska som har tårar nära.

  1. Åh. Jag mådde så där, och så åt det upp mig mer och mer, det där som inte är ett så bra mående. Och japp, jag hade kunnat gråta när jag fick frågan ”på riktigt” men det gjorde jag inte. Jag grät hemma. Flera dagar. Och man ska inte ge andra goda råd, men jag vill ändå säga var rädd om dig! De där bra dagarna betyder liksom ingenting om de kommer allt mer sällan. Det går inte att leva ett liv där man inte hinner med sig själv, ett liv med andan i halsgropen mest hela tiden. Men jag vet, dygnet har för få timmar för allt roligt. Veckan för få dagar. Hur ska vi lösa det?! 🙂

  2. Jag måste säga att jag mår bättre än nånsin! Att få vara hemma med min lilla stjärna på deltid, jobba med min älskade träning på deltid och sitta i solen och blogga emellanåt, utanför mitt alldeles egna hus. Jag är tacksam för att allt rullar på så bra nu, jag vet att det kommer sämre perioder.

    Kram på dig!

  3. Får ju träffa dig imorgon och verkligen prata en stund, men ja, mår väl sådär just nu. Det är tärande att inte få jobbsituationen att funka. En tillbyggnad som just ska starta. Starka viljor hos förpubertala barn. Ingen lön sedan länge. Halvskallig. Men idag sprang jag några intervaller som kändes härliga och plötsligt var det lite bättre igen!

  4. Ska ensam vandra 130 mil i sommar och ibland när planerandet känns övermäktigt packar jag dottern 4 år i barnvagnen och tar vår lilla ponny på släptåg och går en långpromenad. Perfekt för att rensa huvudet och riktigt känna in naturen och mig själv!

  5. Du är en klok kvinna och jag känner igen mig så väl i dina ord. Utmattningssyndrom är inte att inte ta på allvar… Just nu är det enda jag ska göra att ta hand om mig själv och försöka hitta den där gnistan/glöden som jag vet att jag har nånstans därinne!

  6. Jag mår väldigt bra idag. Och igår med. I tisdags mådde jag skit. Dagar går upp och ner. Vi bär alla så mycket inom oss och jag blir faktiskt glad att du skriver detta. Jag höll inne så länge att jag mådde dåligt för jag skämdes och tyckte inte att jag hade rätt att gnälla. Nu vet jag bättre och jag har kommit ifrån det. Jag pratar och delar för glatta livet. Väljer de ämnen som ger utbyte att dela med rätt personer. Livet är skit ibland, så är det. Lär man sig att förvalta de dåliga dagarna så blir de inte riktigt lika dåliga. Men det är svårt som tusan. Gråt om du vill gråta. Det är det skönaste som finns för att lätta på bördan. Tack för att du delar med dig!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!