Välkommen till din nya favoritblogg!

Kalenji by night – reflextips

Om ni inte kittat upp er för höstens löpning och investerat i reflexer tycker jag att det är dags nu! Låt oss kika lite närmre på Kalenji by night i samarbete med Decathlon.

kalenjireflex-13
Erika har ju redan berättat att hon är störtkär i tightsen med flossad insida och att hon kände sig som värsta proffset i sin outfit, och jag kan intyga att de sitter fantastiskt skönt, lite kompressionskänsla i de här tightsen.

Jag har svårt att välja vad jag gillar mest i Kalenji by night, men det lutar åt att reflexhandskarna som ger maximal synlighet eller det smarta selet med lampa både fram och bak blir produkten som vinner mitt förstapris bland alla guldklimpar.

kalenjireflex-2

löpning i mörker, löpning höst

  1. Reflexväst med windstopper och snygg passform och ventilation i sidorna, en snygg och skön livförsäkring! 249 kr. Fint blommönster i tyget och väl tilltagna reflexer. En av få snygga reflexvästar på marknaden.
  2. Run light, sele med lampor fram och bak, ett bra alternativ till pannlampa som ger dig bra synlighet, 399 kr. Favorit! Har du exempelvis en vän eller partner som av någon anledning ständigt missar att ta på sig reflexväst är det här den perfekta presenten!
  3. Pannband med stora reflexytor och windstopper, 139 kr. Ett väldigt prisvärt och bra pannband för mörka och kalla kvällar. Bra passform och värmer även örsnibbarna.
  4. Mobilhållare med mycket reflexytor, 79 kr.
  5. Löparhandskar med hel reflexyta på handens framsida. En suveränt bra löparhandske för mörker. 159 kr. Go get it!
  6. Hösttights med flossad insida. Extremt prisvärda! Enkla i sin utformning, för enkla? Nej, de levererar en helt annan känsla på än vad priset 149 kr indikerar. Decathlon i en liten ask.
  7. Löparjacka som är vindtät, vattentålig och ventilerande med reflexer i 360 grader, 399 kr.
  8. Pannlampa för att se och synas. En prisvärd pannlampa med många smarta funktioner, bland annat rött blinkande ljus bak, för dig som inte behöver den allra kraftigaste lampan, 399 kr.
  9. Löparjacka med mycket bearbetning så som förlängda armar, tumhål, inbyggd mobilhållare och 360 graders reflexer. 279 kr.

löpning i mörker

kalenjireflex-14

kalenjireflex-5

kalenjireflex-10

Kolla passformen! Jag har storlek small i både jacka och väst och medium i tights.

Hur mycket kläder ska jag ha på mig vid höstlöpning?

Jag tänker lager på lager när jag klär mig för höstlöpning, underställ närmast kroppen på överkroppen och gärna trosor i funktionsmaterial.

Plus tio grader: Hösttights, funktionströja, tunn jacka eller lager två tröja, reflexväst/lampor.

Plus fem grader: Hösttights, underställströja, löparjacka, reflexväst/lampor, löparhandskar, pannband.

Nollgradigt: Hösttights, underställströja, löparjacka med windstopper, reflexväst / lampor, löparhandksar, pannband eller mössa.

Att frysa lite de första minutrarna brukar vara ett vanligt tips och jag ställer mig till skaran som förespråkar det. Jag är förtjust i att springa i väst, värmer kroppen bra men ger sällan känsla av att vara för varm. På samma sätt är jag en pannbandslöpare, först vid flera minusgrader byter jag till mössa.

kalenjibynight

Förresten. Ni vet väl och här redan, men jag vill ändå säga det eftersom det har tillkommit nya läsare. I redaktionella samarbeten jobbar jag bara med företag och produkter jag verkligen gillar. Ni kan alltid lita på att orden och tankarna är mina och att jag står bakom allt som hamnar här. När jag säger att det är grymt menar jag att det är grymt. Det är himla skönt för mig, för då kan jag vara så här himla peppig på jobbet. Okej?!

Uppochhoppa.se i stolt samarbete med Deacthlon

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!