Välkommen till din nya favoritblogg!

Löpning varje tisdag

Att ha en träningskompis eller flera är en av de mest effektiva sätten att skapa kontinuitet i träning. Från och med nu står tisdag kväll för löpning i mitt liv! Jag har faktiskt en löpardate varje tisdag framåt och det känns fantastiskt. Självklart ska jag berätta hur det kom sig!

Funderar du på det här med träningskompisar och hur man skaffar dem har jag skrivit om det i en serie om två delar:

>>> Hitta träningskompisar

>>> Hitta träningskompisar del 2

Min nya tisdagslöpningskompis

Kommer du ihåg när jag var så ledsen att vi förlorade budgivningen på det där fina Åre-huset? I det huset har S och O flyttat in. Det vet jag, för av konstig slump blev det så att strax efter budgivningens slut anställde min man O att jobba på Årekontoret han startar upp, så de är jobbarkompisar nu. O är gift med S och de har två barn tillsammans, varav deras yngsta och vår lilla E ska gå tillsammans i samma förskolegrupp. Sammanflätat värre alltså.

Och så har vi S. En helt fantastiskt grym tjej som är klok och pepp och kul och som brukade ha sin löpardate i förra hemma i södra Stockholm på tisdagskvällar. Har jag fått lära.

Vi åt middag och firade Åre-livet för någon vecka sedan, familjerna. Allt liksom klaffade och så kom det sig, att nu har jag en ny löparkompis och en stående träningsdate tisdag kl 20. Vår första löpardate har redan ägt rym. Vi tog turen från Björnen XCO center via Fröå gruva till Byxtjärn och vi har båda lite tillvänjning till uppförsbackar att göra och massor med fina stigar att utforska tisdagkväkllar från nu. Kul, ska det bli. Härligt, energigivande, pålitligt och stadigt utvecklande. Så som kontinuerlig träning är. Jag ska smyga in lite styrka och lite intervaller också, sådant som hon inte varit bortskämd med.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!