Välkommen till din nya favoritblogg!

Pannlampa för löpning

Jag har under tre höstar använt Silvas pannlampor. En av lamporna har jag fått i födelsedagspresent, men jag samarbetade också med Silva inför cykelvasan och fick då sponsrade lampor för cykel och att sätta på huvudet. Om jag säger såhär; jag känner ingen skillnad på hur bra jag tycker lamporna är om jag fick dem eller om jag fick dem! Lamporna har enligt mig ett fantastiskt bra ljussken, är användarvänliga, sitter bra och har riktigt bra batteritid. Bland de två pannlamporna jag har föredrar jag Silva X-trail plus, för att den är kraftigare och mer kompatibel med multisportande ( löpning/längdskidåkning/cykel). Den lampan har för pannlampssäsongen 12/13 fått en storasyster i nya Silva Runner. Runner blev utsedd till bäst i test i tidningen Runners worlds stora test (i butik nu tror jag) och lillasyster X-trail plus kom på en hedrande andraplats. Fint så!

Bra features är: Närljus kring fötterna och distansljus för att se längre bort och planera sin löpning. Uppladdningsbart batteri med batteripack man kan ha placerat i ficka. Stor av och på-knapp som funkar bra att manövrera även med vantar på handen och självklart; att lampan är lätt.

På Outnorth kostar testvinnaren Silva Runner, 2495 kr. Känns det i saftigaste laget men du ändå är i behov av en riktigt grym lampa vill jag tipsa om att de just nu säljer testtvåan (min favvo) Xtrail plus för 1395 kr (förr 1995!) . Självklart fri frakt och retur. Just pannlampa är en smart grej att handla på nätet, du kan ju ändå inte se vad den går för på riktigt i butik utan det är mörkertest utomhus som gäller.

Magnus (som alltid verkar bära sin rosa cykeljacka) berättar här om Runner i film:

;
Update: Du har inte 1400 kr över för en grym pannlampa men vill ha ett riktigt bra alternativ för säg, en femhundring? Ja! Den lampa jag fick i födelsedagspresent fungerar bra för löpning på grusväg, bred stig och asfalt. Är det mycket snårigt vill man sänka farten med denna lampa som är bra men inte har samma kraft. Jag har använt denna för många hundpromenader i becksvart mörker.Silva trail runner 455 kr!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!