Välkommen till din nya favoritblogg!

Multisport för alla – anmälan är öppen

Nu har anmälan öppnat för bästaste, roligaste och härligaste multisporttävlingen som passar alla. Ja. Alla. Så länge du kan cykla och gå/springa och har en kompis så kan du vara med i Lindvallen den 3 augusti.

Discovery Aim Challenge i Sälen är en mulstisporttävling baserad på cykel. Tränad som otränad. Elit som nybörjare, alla kan delta och alla har kul. Det finns 60 kontroller värda 1-15 poäng styck utsatta över ett ganska stort geografiskt område. Du och din lagkamrat (tjejlag/killag/mixed) har 6 timmar på er att hitta och stämpla så många kontroller ni orkar/har lust att hitta för att sedan återvända till mål. Efter målgång får ni vila, höra andras racestorys och gå på fest med prisutdelning. Garanterat avslappnad stämning och högklassigt arrangemang som är proffsigt men personligt utlovas.

Team Uppochhoppa kom på 17:e plats av 81 mixedlag förra året. Då med halvtaskiga förutsättningar. Det var tight och nära till en topp tioplacering. Där någonstans sätter vi nog vårt mål till 2013. För ja. Det är självklart att vi ska vara med. Det är roligaste tävlingen på året enligt mig, härligaste kicken och mysigaste känslan.

Här hittar ni all info om tävlingen, om anmälan, hur det går till och kan se fina filmer från förr om åren. Vi ses i sälen i augusti!

aim challenge bilder

aim challenge 2012 bilder

aim challenge 2012 sälen bilder

aim challenge 2012 bilder

aimchalenge

team uppochhoppa aim challenge

Magnus sparrman, aimchallenge hjälte!

aimchallenge bilder 2012

förberedelse aimchallenge

aim challenge multisport guide tips

aim challenge multisport guide

aim challenge ultimata guiden

Roligaste roliga. Alla kan verkligen vara med och ha roligt. Vill man inte bada i fjällsjö behöver man inte, då tar man bara en annan kontroll och blir en upplevelse fattigare.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!