Välkommen till din nya favoritblogg!

Mat och magasin

I några dagar har jag bytt ut min vanliga frukost (havregrynsgröt, mellanmjölk, kardemumma) mot proteinyoghurt från Valio. För att fylla ut mängden (liten bytta yoghurt räcker inte energimässigt) har jag druckit ett stort glas havredryck och adderat lite mysli. Till frukost har jag också alltid Nymo på tv och gärna ett magasin. I morse knäppte jag de här bilderna.

När jag kom hem efter jobbet, åt supergoda doggybagmackor från ett branschevent och fann mig själv bläddrandes i nya numret av Åka skidor insåg jag likheten och knäppte den här lite för mörka bilden. Jag kallar mina alster Mat och magasin1 och Mat och magasin 2. Varsågod för info!

Yoghurten är ganska god förresten. 7 g protein per 100 g yoghurt, om det säger dig som läser något. Mig säger det inte så mycket, eftersom jag äter gröt och är nöjd med det. Den proteinstarka yoghurten kommer i butik om några veckor. Och om du vill vinna presentkort på stadium via Valios facebooksida värt en tusing (presentkortet alltså, inte facebooksidan) har jag nyss hjälpt dig på traven! Lucky you!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!