Välkommen till din nya favoritblogg!

Det perfekta gråmelerade porslinet

(Detta inlägg innehåller reklamlänkar)

Här är en bloggares bekännelse av att ha shoppat hyfsat onödigt men helt perfekt gråmelerat porslin. Jag som haft en längtan efter det perfekta gråmelerade porslinet i TRE år nu (länkbevis) kunde inte stå emot. Jag bara erkänner; det gick såpass länge, men inte längre och äntligen är det mitt! Kolla, kolla, kolla vad fint det är:

bild: Lagerhaus
bild: Lagerhaus

Jag fick syn på att det skulle komma in någonstans där jag inte minns var och när jag fick en timme till skänks och var i Östersund så drogs jag mot möjligheten så som en PT på rast gör till en nocco.

Nej, jag behöver egentligen inte nya assietter, skålar eller öronlösa muggar och nej, jag hade inte heller behövt berätta detta för dig och på det viset göra min konsumtion till sug hos dig. Men kanske drömmer du också om perfekt gråmelerat lergods, himla trevligt prissatt och designat i Göteborg?

Jag köpte i alla fall åtta av varje, fastän det är smart prissatt med grupprabatt när man handlar 6 (skriva ut den siffran det är som att be om en hackattack – nej tack).  Tre år senare gick jag på känslan av att grått och melerat vill jag ha till frukost/brunch/mellis. Nu hoppas jag att det kommer tallrikar i samma serie som råkar ha namnet SLOW.

Är de inte perfekta så säg? 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!