Välkommen till din nya favoritblogg!

Tre saker jag äter ofta

Genast nu när jag skrivit rubriken ändrade jag mig. Vadå TRE saker? Tre saker är ju jättelite. Men okej, jag har faktiskt tre saker som jag ätit ( eller druckit ) så pass mycket det senaste månaderna att jag rimligtvis borde vara helt supertrött på det. Men nej. Oh no, njet, icke. Jag fortsätter att köpa eller göra och äta exakt detsamma. Enligt min bedömning kommer jag övergå till mer normal konsumtion av åtminstone två av de tre (fyra) grejerna om någon månad eller så. Sett till historiska insnöanden (insnöningar?) alltså.

Tre saker jag äter ofta:

Grej 1: Grön smoothie med citrongräs, coops färdiga smoothiemix

Jag har inte kommit på den själv, den är superenkel att få ihop tack vare att det är tre steg:

  1. Köp hem påsen med färsiga påsar i, plus äppeljuice.
  2.  Ta fram en påse från frysen, plus juice. Häll i mixer / mixa med mixerstav
  3. Drick upp

Inget krångel, ingen spenat som ruttnar eller avokado som blir dålig innan användning – fräsch smak som seriöst smakar som att den kunde vara skapad på vilket Jo and the juice som helst och DRYG. En påse med 2-3 dl äppeljuice (jag gör med lite mer än 2 för jag vill inte ha den som sorbet) räcker lätt till tre personer en frukost. Varje köpepåse innehåller fyra färigblandade småpåsar. I Åre drack jag denna smoothie som del av min frukost typ 11 dagar av 14. Har handlat för att fortsätta, om man saäger. gron smoothie citrongras

Grej 2: Stor Poké Wrap från Lett

I februari öppnade en ny snabb&fräsh-restaurang-kedja i gatuplanet på Regeringsgatan 65. På våning 1 ligger Exclusive training där jag jobbar med PT-kunder tre dagar i veckan. Jag passerar alltså genom restaurangen som heter LETT för att komma till jobbet, kan gå ner och köpa lunch utan att ta på jackan. Yes, jag äter ofta min lunch från Lett. Nu det konstigaste: Jag har bara smakat en grej på deras meny. Poké wrap! Detta eftersom den är sju-hukt god! Jag vågar inte beställa något annat för jag vill inte riskera att ha missat att äta poké wrapen en enda gång, om det jag äter istället inte är lika gott. Typ.

Lax //  Broccoli (jag tar alltid det istället för seaweed, som är i orginal) // edamamebönor // mango // picklad rödlök // sesamfrön // Såserna: Ponzu och chiliaioli och om jag är supersnäll och ber fint får jag lite koriander på också. 

Tjejerna i kassan kan min modifiering med broccoli utantill. Min nästa wrap som är nummer 11 blir gratis. Med tanke på att jag varit i Åre två veckor i mars och de öppnade i februari är det mycket poké wrap i mitt liv. Jag vet antalet för att de har stämpelkort, något stopp på min obsession får jag ändå ha. Vill du slå vad när jag vågar ta något annat på menyn? En poké-bowl kanske? 

Grej 3: hasselnötscheesecake från espresso house

Snett mitt emot Regeringsgatan 65. Yep, där jag jobbar tre dar i veckan, ligger ett Espresso House. Jag har insett att jag har svårt att jobba med datorn i lobbyn på gymet. Alltså går jag till espresso House. Ungefär varannan gång jag är på Espresso House tycker jag att jag behöver äta hasselnötscheesecake. Ändå rimligt. Det är en god cheesecake liksom.

Jag väljer att ducka helt för hur mycket pengar jag lägger in i Espresso House på nasty chai / mocca latte / hasselnötslatte och overnight oats (mitt vanligaste alternativ till cheesecake om jag äter något till) och ja, cheesecake, varje månad. Det bara får vara så. Lunchen ser de sig i alla fall numera utkonkurerade på! (se ovan).

** Grej 4: som jag undviker att prata högt om att jag dricker eftersom jag känner mig som en karikatyr till PT då. Jag dricker Nocco. Schhh! Men fördel: billigare än kaffe. Sätter sig inte på kroppen som latte. Oh well.

Har du något som du äter orimligt ofta? DO TELL!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!