Välkommen till din nya favoritblogg!

Active comfort – ett nytt underställ från Craft

 

Active comfort – nytt underställ från Craft

Stockholm, oktober 2015. Vi packar för fjällvistelse och en träningsgarderob rensas ur. Svarta underställ som tjänat sin ägare hårt, vita loggan vid halsen. Tack för den här tiden, ni har varit fantastiska. Nya Zeelands högsta topp och multisporttävlingar på Åreskutan. Snowboard har bytts till skidor med er. Tack för den här tiden. Tack för mjölksyra, utveckling och after ski. Allt har sin tid.

Åre, några dagar därpå. 40 år och två miljoner underställ senare. Min samarbetspartner Craft har gett det klassiska Craft-understället en helt ny skepnad. I melerat, sömlöst, följsamt, rundstickat är Prinsen redo för helgens äventyr och upplevelser. Nya understället Craft active comfort har en uppdaterad känsla. Lenare, skönare och med body-mappingteknik. Det gamla känns plötsligt gammalt och framtidens varje-dags-underställ är här.

 

Marken är lerig under våra fötter, det har bildats små bäckar av fjällvatten som alltid hittar sin väg fram. Vi utför balansakt och undviker tådopp i fors, stigen ringlar sig uppåt genom skogen och snart öppnar leden upp sig framför oss. Vita små fjällbjörkar och toner av beige. Hösten ska bli vinter snart. Ett stopp för andhämtning. En önskan. Om det finns någon där uppe som kan ge många meter snö och fina skiddagar är det värt ett försök.

Att andas fjälluft, beta av höjdmeter efter höjdmeter och belönas med vacker utsikt. En ynnest att få vara här. Kika ner i dalen, se dimman lätta och sedan trycka upp pulsen lite till. Tänka, i juni gör jag paddling, löpning och cykel igen – men först många veckors skidåkning. Träning som kräver sitt underställ. Underställ med bodymappingteknik, som är tunnare där kroppen svettas som mest.

craft underställ

craft underställ

Craft active comfort, underställ med suverän passform, 350 kr per del. Finns som kort och lång ärm, långa ben och boxer.

carft-1

Efter några timmar av upplevelse går vi in. Brasa i kaminen och duggregn utanför. Regn blir snö vid minusgrader och vi längtar med underställsklädda ben uppdragna i soffan. En kall medan bastun värms upp. En helg mellan höst och vinter där nya underställ fick bekänna färg. 40 år och 20 miljoner underställ senare är de svarta med logo vid halsen uppgraderade till en ny version. Craft Active Comfort, ett nytt underställ för nya upplevelser.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!