Välkommen till din nya favoritblogg!

Black friday tips: Stickade tröjor

Stickade ulltröjor – ULL is the shit!

Stickade tröjor alltså. Som jag snöat in på stickade tröjor de senaste månaderna. Det är något med den råa kylan som funnits i luften. Nu är det bättre sedan Åresjön frusit till, men minusgraderna har droppat och kylan är därför konstant. Ull har varit det jag riktat mig på, ull som är härligt värmande när det är kallt och behåller värmen oavsett om det skulle bli fuktigt. Ull som är ett naturligt material och som kan luftas istället för att tvättas! Jag vill särskilt belysa det – tvätta inte ull för ofta. Vädra istället!

Det känns som att de flesta outdoormärken har insett vikten av att ha snygga och varma ulltröjor eftersom allt fler av oss konsumenter vill ha det och här har jag tagit ett axplock av mina favoriter i hopp om att inspirera dig till en hållbar älsklingströja som du kan ha år efter år. Att köpa en med kvalité är bättre än att köpa många stickade tröjor på kedjor som slits och slängs. Ull kostar, därför är det välkommet och fint med rabatt.

ulltrojor

Snygga ulltröjor just nu: 20 eller 25% rabatt på Outnorth (alla utom Fjällräven)

Fjällräven= Övik och Keb Wool Sweater (ingen rabatt), resterande 20-25% rabatt!

Åreföretaget Skhoops snygga ulltröjor

Jag älskarälskarälskar det här mönstret som Skhoop använder och har döpt till scandinavian. Det har funnits med i några säsonger nu och olika färgställningar. Den marinblå med rött. Grått med mörkare grå och vitt. Personligen är jag mer förtjust i hel tröja istället för zip i vardagen, men när jag är ute och är aktiv är en ulltröja med zip att föredra!

Min Bergansfavorit i ull: Middagstind

Tröjan som jag så väldigt ofta har på mig under min skaljacka om hösten och våren, eller tar på mig en kylig sommarkväll – den heter Middagstind. Den är generöst prisatt i normala fall (1500 kr) och är verkligen en tröja/värmande lager att använda ofta och mycket. Nu 25% rabatt! Övre bilden från i somras, nedre för två somrar sedan på Lofoten – samma tröja, NOLL sliten fast jag använder den jämt.

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!