Välkommen till din nya favoritblogg!

Isbjörn of sweden utförsäljning

Med perfekt timeing för vinter och julklappar kommer Isbjörn of Swedens utförsäljning. Ringa in 1 dec i kalendern och åk till Gärdet om du har möjlighet!

image

Förra året shoppade jag skalbyxor som E haft hela hösten, en rib hoodie som varit sovtröja vår/höst samt underställ nedsatta med 50%. Fantastiskt med bra utomhuskläder som håller tvätt efter tvätt, är sköna och  fyller sin funktion!

Jag vill verkligen slå ett slag för Isbjörns overall IGLOO. E hade den förra vintern – varje dag i ur och skur och det syns inte en skråma, den är som ny, vilket ger betyget världsbäst i min värld.

Overallen vinner också ”Bäst i test av premiumoveraller” i stort tremånaderstest utfört på förskola, där betygen fick ges av personal och föräldrar, tillsammans med slitningstester.

image

Info om Igloo: IGLOO Winter Jumpsuit är en overall gjord för att hålla barnet varmt när temperaturen faller långt
under noll grader. Overallen har ett 2-lagers membran med en enastående slitstyrka. Yttertyget är behandlat med en vattenavstötande impregnering från BIONIC Finish ECO® som är helt fri från
flourkarboner. Det hydrofila icke porösa membranet ger en vattentäthet på 15,000 mm och en mycket bra andningsförmåga på 15,000 gr/m2/24h.

Alla sömmar är tejpade och fickornas blixtlås är vattentäta. Overallen är fodrad med ett foder gjord av 100% återvunnen fiber. Fodret gör overallen
väldigt lätt och smidig samtidigt som det värmer effektivt. Den avtagbara huvan är fodrad och skapar en vindtunnel framför barnets ansikte för optimalt vindskydd. Ärmar och ben är förböjda för att ge full rörelsefrihet vid lek. Bensluten är åtdragna för att undvika nedtramp och kraftiga gummihällor under fötterna håller overallen på plats. Ärmar och benslut har inbyggd växtmån med såkallad ”Grow cuffs” – en fåll på insidan som enkelt sprätta upp när man önskar förlänga plagget.

Igloo finns såklart i Isbjörns  webshop här, där man också kan läsa mer om miljöpolicys och material.

Jag är glad över och värdesätter samarbetet med Isbjörn of Sweden, detta inlägg är en del av det samarbete – förhoppningsvis leder det till att fler av er läsare upptäcker klädernas överlägsenhet på små multisportare.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!