Välkommen till din nya favoritblogg!

Vill du rekommendera något?

Jag lyssnar (som alla andra) på podcasten Värvet. Inte alla avsnitt, men de flesta. En grej jag verkligen gillar är när intervjuobjektet i slutet av intervjun får frågan: ”Vill du rekommendera något?”. Det kommer så himla många bra grejer där. Intressanta. Oväntade. Spännande. Tänkvärda!

Jag listar några grejer som jag hade kunnat svara om jag blev intervjuad och fick frågan – och som synes har jag ställt den till dig redan i rubriken. Do tell!

Sofia, vill du rekommendera något?

– Ja!

* Backintervaller. 3 x 5 med serievila om två-tre minuter. Relativt korta, 60 meter kanske, med fullt ös och tryck hela vägen och jogg ner. Tänk positivt och räkna ner med fem åt gången. Vips har du öst 15 intervaller och har gjort värsta styrkebyggande passet, för ben och hjärta. Värm upp noga innan!

* Läs böcker av Katarina Wennstam. Eftersom de är skickligt skrivna, utbildande och oerhört viktiga.

* Pepparkakscheesecake från Espresso House. God.

dagens passbw

* Tro mer på dig själv, killgissa om det behövs! (tjejer, ni vet vad jag menar va? När en man/grabb/kille helt sonika talar om hur något kan/borde/ska göras fastän de verkligen inte vet eller har gjort det förut. De killgissar – och hoppas på det bästa. Oftast går det bra, eftersom det finns många sätt att lösa något på. Sluta tveka, ni är ödmjuka nog ändå.

* Lev och var inkluderande.

* Extrem project 100. En väldigt bra skida helt enkelt.

bästa tjejskidan gör extrem

Din tur nu!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!