Välkommen till din nya favoritblogg!

Julklappstips: barnskidor och barnskridskor

I samarbete med Deacthlon kommer här ett gäng fina julklappar för sportiga och aktiva barn. Det är roligt att ge sådant som kan skapa mycket skratt och upplevelser och som kan bli fina minnen och lärdomar för livet. De här julklapparna är sådana. Skridskor, skidlek, snöbus! Jag längtar redan till att ställa lilla E på skidor och stora E ska få skridskor (nedan!) i julklapp!

Decathlon jobbar mycket med innovation och här ser vi två konkreta exempel på det:

Barnskridskon från Oxelo är mycket enkel att ta på och är justerbar upp till tre storlekar genom en smart lösning. Innerskons tådel kan i ett enkelt handgrepp öppnas upp eller slutas till mer och skridskon passar då olika barnfötter i samma familj, eller ett barns fötter under en längre tid.  Så smart och väldigt prisvärd för billiga 249 kr. Glöm inte hjälm!

barnskidor barnskridskor

1. Barnskridskor, 249 kr, storlek: 26-36 // 2. Skidpaket för de yngsta, ca 1-4 år, 399 kr ( finns även i blått ) //  3.Pulkasits till skidpaket, 149 kr //              4. Skidhjälm, 129 kr, storlek: 48-56. // 5. 3-i-1 skaloverall, 499 kr, med avtagbart fleecefoder. //  6. Vinterskor,  249 kr, storlek 20-27. Bra fäste, vattentätt membran och varm fodring. //  7. Skidbyxa/skidjacka som kan sättas ihop till overall, 599 kr.

julklappstips-2

julklappstips-3

Skidpaketet USKI för de minsta knäpps enkelt och smidigt på alla slags skor och vinterkängor, upp till ca storlek 27. För små barn är längdåkning i trädgård eller park en väldigt fin introduktion till skidåkning. På skidor tränas balans och motorik och de här skidorna är lätta och också bredare än klassiska längdskidor vilket gör det enkelt att upptäcka skidglädje!

I den stund skidåkning inte längre är intressant kan man med pulkasitsen som tillägg enkelt göra skidåkning till slädåkning. Stavarna blir ett ryggstöd!

Vill du ha massor mer inspiration till sportiga julklappar till hela familjen är Decathlons julkatalog att rekommendera!

skidor

I stolt samarbete med Decathlon – 70 sporter under samma tak.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!